Konen tager på hospitalet med smerter i underlivet – mærkelig opdagelse får manden til at kræve skilsmisse

Mange af os ville nok se det at blive forælder som et af livets højdepunkter. Alt ændrer sig i det sekund, baby ser dagens lys, og sammen med den person, du elsker allermest, skal du nu opdrage et barn til at blive sit eget, ansvarlige menneske.

Men at få at vide ved fødslen, at du ikke er far til barnet, ville nok være blandt de laveste punkter i livet, og det øjeblik vil sandsynligvis også være noget, du aldrig vil glemme.

Det var præcis, hvad der skete for dette unge, nygifte par, som kom ind på hospitalet, da konen havde smerter i maven og underlivet.

‘Sex sent me to the ER’ er et tv-program om unikke, og i dette tilfælde komplicerede, hændelser, hvor patienter er tvunget til at tage på hospitalet med sex-relaterede skader.

I programmet spilles scenerne af skuespillere, men hændelserne er hentet fra rigtige lægejournaler.

Havde sagt, at begge var jomfruer

Parret i denne episode havde været gift i fire måneder, da konen, efter at parret havde haft vild sex, begyndte at få svære mavesmerter.

Da smerterne ikke forsvandt, besluttede de at tage på hospitalet.

Både mand og kone havde lovet hinanden ved alteret, at ingen af ​​dem havde haft sex før ægteskabet. Derfor blev manden meget overrasket, da lægerne undersøgte konen og opdagede, at hun snart skulle føde.

Da de kun havde været gift i fire måneder, indså manden, at der var noget galt.

– Jeg forstod ret hurtigt, at der var noget galt, hun skulle føde når som helst, siger Neil Hadpawat, akutlægen, der modtog parret, i ”Sex sent me to the ER”.

Youtube

Vidste ikke at hun var gravid

Konen blev ekstremt chokeret, da hun påstod, at hun slet ikke vidste, at hun var gravid. Manden vidste heller ikke noget og syntes, det var en alt for tidlig fødsel.

– Manden troede mig ikke i starten, så jeg viste ham babyens hoved. Nogle gange går kvinder i benægtelse, når de er gravide, og nogle fostre er ikke så aktive, forklarer Neil i programmet.

Fødslen gik som planlagt, og konen fødte en helt rask dreng.

– Alt gik fint, og fødslen gik meget hurtigt, siger Neil i programmet.

Youtube

One night stand

Men hvordan blev barnet født blot 4 måneder efter, at parret blev gift?

Det viste sig, at konen havde pyntet lidt på sandheden om sin jomfruelighed. Faktisk havde hun haft sex med en mand, et one night stand, cirka fem måneder før parret giftede sig.

Her kan du se hele indslaget (på engelsk):

Sandheden kommer altid frem, uanset hvor meget man prøver at skjule den!