Jonna, 29, trodser vinteren med et iskoldt bad – men se nu, når hun træder op ad vandet

Her i Skandinavien er vejret altid et af de helt store samtaleemner. I sommers mente mange blandt andet, at det var for varmt, men nu hvor vinteren efterhånden nærmer sig, skal vi nok til at høre folk brokke sig over kulden.

Helt personligt forsøger jeg at se på hele vejrsituationen med et positivt sind. Temperaturer, regn og sne er trods alt ikke noget, man er herre over, og derfor er man nødt til at leve med det.

Men nogen, der virkelig omfavner kulden, er 29-årige svenske Jonna Jinton.

For lidt over 9 år siden valgte bloggeren Jonna Jinton at flytte 1.000 kilometer fra Göteborg til Grundtjärn i det nordlige Sverige, som er en lille by med cirka 10 indbyggere.

Der lever hun meget isoleret, og kan derfor dedikere hele sin tid til det, hun virkelig brænder for – at skabe.

– Naturen er for mig det vigtigste, jeg har. Det er der, jeg får al min inspiration, sagde Jonna til den svenske avis Expressen sidste år.

Trodser naturen – hopper i vandet

Den kreative 29-årige laver en del videoer om livet i Norrland – og har fået millioner af visninger på sine både inspirerende og til tider sjove klip.

Sidste i år offentliggjorde Jonna en ny film. Den handler om den svenske kulde om efteråret og vinteren. I videoen fortæller den svenske kvinde, at hun året forinden var meget syg, men at hun nægter at lade dette ske denne vinter.

Set af millioner

Et skridt i den rigtige retning mod en sygdomsfri vinter er at udfordre sig selv – og at trodse det svenske vejr. Det vil gøre hende stærkere, mener Jonna, som blandt andet bader regelmæssigt i en nærliggende sø.

Videoen, hvor hun bader i den iskolde sø, er set over seks millioner gange på Youtube. Hun dypper ansigtet i det iskolde vand, mens andre nok havde hoppet op igen i et håb om at få varmen – men Jonna gør det uhørt metodisk og bevarer roen. Da hun stiger op, forventer man, at den kolde oplevelse er forbi, men sidst i videoen mærker man virkelig den selvkontrol og styrke, som denne kvinde besidder.

Se det smukke og inspirerende klip nedenfor. Personligt ville jeg ikke have haft modet til at gøre det, Jonna gør – hun er en virkelig sej kvinde!

Jonna er en virkelig sej kvinde! Tryk nu på Synes godt om eller DEL, hvis du også blev imponeret af Jonnas klip!