Idiot nægter at flytte bilen fra bondens mark - så hopper han ind i sin traktor og tager hård hævn

Idiot nægter at flytte bilen fra bondens mark – så hopper han ind i sin traktor og tager hård hævn

Allerede som barn lærer man at være høflig, opmærksom og respektere andres ejendom. Det betyder blandt andet, at man spørger om lov, før man gør noget, man tager ikke ting og sager fra andre, og man krænker ikke andres ejendom uden tilladelse.

Selvom dette er en selvfølge for de fleste af os, er der altid nogen, som ikke virker til at have lært det. De er ligeglade med andre, og det kan være svært at vide, om det skyldes dovenskab eller dumhed.

Derfor er det også dejligt at se, når et fjols får præcis som fortjent, hvilket vi ser et fremragende eksempel på i videoen nedenfor, hvor en idiot nægtede at flytte sin bil fra en landmands mark.

Det var i byen Durham i det nordlige England, at en landmand fik nok af en idiot, der parkerede langs landmandens ejendom, skriver Metro.

Nægtede at flytte bilen

Føreren af ​​bilen kan ses i et klip herunder uden trøje. Ifølge Metro var han en af ​​mange bilister, der valgte at parkere langs vejen op til Barnard Castle, en lokal turistattraktion.

Manden nægtede at flytte sin bil på trods af landmandens flittige forsøg. Det hele eskalerede, da landmanden besluttede at flytte bilen selv.

I klippet kan man se landmanden hoppe ind i sin gaffeltruck og køre mod bilen.

Twitter

Slagter bilen totalt

Landmanden løfter så bilen op og kører den simpelthen væk. Bilen vælter, men landmanden bliver bare ved med at skubbe væk fra sin mark.

Alt imens ejeren af ​​bilen desperat forsøger at sparke på traktoren for at få landmanden til at stoppe.

Du kan se videoen nedenfor.

Hvad synes du? Gik landmanden over stregen? Eller fik idioten som fortjent? Giv din mening til kende i kommentarfeltet!