Idiot krænker ukendt kvinde i elevatoren – men se nu når manden får som fortjent

I løbet af den seneste tid har mænds seksuelle krænkelser af kvinder været et flittigt diskuteret emne. At kvinder ikke kan bevæge sig frit rundt uden at blive befamlet – det skal selvfølgelig stoppes.

Kvinden i klippet nedenfor tog sagen i egne hænder – og lod en idiot få en lille smagsprøve på sin egen medicin.

Det er primært den såkaldte #Metoo-kampagne, som har været medvirkende til at afsløre flere kendte mænds seksuelle krænkelser af kvinder verden over.

Selv i Danmark er flere af sådanne tilfælde kommet op til overfladen – og italesættelsen om, at mænds krænkelser af kvinder skal stoppes, har fået mere plads i den offentlige debat.

Selvfølgelig skal alle kvinder kunne føle sig trygge i fremmede mænds nærvær, men det er desværre ikke altid tilfældet i dag. Hver gang, man hører om nye seksuelle krænkelser, føler man sorg og opgivenhed. Nogle gange må flere mænd påtage sig ansvar og sætte en stopper for idiotien.

I dette klip (nedenfor) står en kvinde i en elevator, mens hun ser på sin mobiltelefon. Det er kun hende samt en ukendt mand i elevatoren. Efter et par sekunder fanger overvågningskameraet, da manden sniger sig op bagfra og ser ned over kvindens skulder, som om han forsøger at finde ud af, hvad der er på hendes skærm.

Nægter at give op

Kvinden viser klart og tydeligt, at hun ikke finder det behageligt, at han står så tæt på hende – men blot et par sekunder senere nærmer han sig igen. Manden nægter at give op. Denne gang fører han sin hånd blidt over hendes ene skulder. Der hersker ingen tvivl om, at der er tale om en seksuel krænkelse.

Men så har kvinden i klippet fået nok. Efter at have skubbet ham væk, vælger hun at sparke manden i “kronjuvelerne”, hvorefter manden forbliver liggende på gulvet i smerte, mens kvinden stiger ud af elevatoren.

[arve url=”https://rumble.com/embed/v1bnzn/” /]

Vi mener selvfølgelig ikke, at vold er løsningen på dette problem. Vold er aldrig godt, men man har selvfølgelig ret til at forsvare sig selv – og jeg tror virkelig ikke, at manden i dette klip havde forventet, at kvinden ville reagere på denne måde.

Respekt

Det var med garanti et smertefuldt chok – og selvom ingen af personerne i dette klip opfører sig eksemplarisk, så har jeg stor respekt for kvindens handling, da hun tydeligt viser, at mandens krænkelser ikke er acceptable. Man må ganske enkelt ikke tage sig sådanne friheder, som han gør, især når kvinden først givet udtryk for, at hun slet ikke var interesseret.

Kvinden i klippet er den kinesiske tv-personlighed og skuespiller Du Qiao. Mange mener derfor, at det hele er iscenesat. Hun hævder dog selv, at det ikke er tilfældet. Men uanset hvad (vi ved det ganske enkelt ikke) mener vi, at det er værd at fortælle om.

Del hvis du også mener, at manden fik som fortjent!