Hvad ser du først på dette billede? Svaret afslører noget interessant om din personlighed

Det er virkelig interessant at høre andres perspektiver i forhold til deres opfattelse af det samme. For det er nemlig sjældent, at man ser noget, danner sig et billede af det, og herefter spørge personen ved siden af, hvad han/hun opfattede.

Hvis man gjorde det, ville man sandsynligvis blive overrasket over resultatet, da vi ofte ser forskellige ting i samme motiv. Baggrund, minder og syn påvirker os nemlig i vores fortolkning af virkeligheden.

Men det, vores øjne opfatter, kan ifølge visse sige noget om vores personlighed.

Personlighedstests af forskellige slags skal selvfølgelig tages med et gran salt, men de er ofte sjove og passer overraskende godt.

Lige siden vi begyndte at gå oprejst, har mennesker tænkt og filosoferet over hvorfor vi er, som vi er.

Hvad der driver os, og om vores personlighed kan afspejles med forskellige egenskaber, både ydre og indre. Måske er det derfor, at denne slags tests er så populære.

Hvad ser du?

Testen nedenfor går i sin enkelthed ud på, at du bliver præsenteret for et billede, og det første, du lægger mærke til, afslører så noget om din personlighed.

Er du klar? Her er billedet.

Hvad var det første, du så? Her nedenfor afslører vi, hvad det siger om dig som person.

Så du en nøgen kvinde?

Hvis det første, du så, var en nøgen kvinde iført hofteholder, er du eventyrlysten og åben som person. Nye udfordringer gør ifølge dig livet værd at leve.

Du planlægger ikke dit liver og gør det, der falder dig ind, og er meget spontan. Du er kreativ og har let ved at lære nye ting.

Så du et vindue?

Hvis du i stedet så et åbent vindue med gardiner og en bro med et træ uden for vinduet, er du en eftertænksom person.

Du har få men meget nære venner, og du nyder at planlægge alt ned i mindste detalje. Du er meget målbevidst og ved præcis, hvordan du skal nå dine mål. Du arbejder hårdt, og har det bedre hjemme på sofaen end på dansegulvet.

Passer det her på dig?

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan tage testen!