Her får Amber, 24, tatoveret sit anus - for at blive lykkeligere: "Man skal bløde..."

Her får Amber, 24, tatoveret sit anus – for at blive lykkeligere: “Man skal bløde…”

Har du nogensinde hørt om Amber Luke?

Det er en 24-årig kvinde, der er helt besat af tatoveringer og kropsmodificering. Den specielle interesse har også gjort hende verdenskendt.

For nylig lagde hun en video på nettet, der viser det måske mest kontroversielle ‘ingreb’, hun har udført under den indtil nu 8 år lange proces, der ifølge hende selv skal føre til, at hele kroppen bliver dækket af blæk.

I den virale og meget omtalte video får Amber tatoveret sit anus.

Youtube

Allerede som 16-årig begyndte Amber Luke at interessere sig for kropsmodifikation. Nu, næsten et årti senere, har hun næsten nået sit drømmeudseende. Det har taget hundreder af timer hos tatovører, piercere og plastikkirurger.

Vækker stærke reaktioner

Målet er at få dækket hele kroppen med blæk. Brysterne, vaginaen og indersiden af læberne er nogle af de mere usædvanlige kropsdele, som hun indtil videre har fået tatoveret.

Derudover har Amanda fået splittet tungen, udvidet øreflipperne samt fået større bryster og numse. Numseoperationen førte til, at hun var nødt til at gå med ble i et stykke tid.

Mange af hendes indgreb vækker stærke reaktioner.

– Jeg skader ikke nogen med det, jeg gør. Jeg gør lige, hvad jeg har lyst til, og det gør mig til et lykkeligere menneske, fortæller hun.

Og det er vel helt fint, da det trods alt er hendes valg, og det må man respektere.

Youtube

Tidligere i år fik Amber lavet den tatovering, der hidtil har været mest omtalt. Det kan være en smertefuld oplevelse at få tatoveret kønsorganer eller læber, men overvej lige, hvordan det føles at få en tatovering i numsehullet.

Har selv tegnet den

For ja, det er lige præcis det, som hun nu har fået lavet. I en video, der er blevet set flere millioner gange på Youtube, kan man se Amber få lavet en tatovering ved anus.

Youtube

Hun vil vise det færdige resultat frem, når tatoveringen har helet – og hun har selv lavet motivet. I midten af symbolet, der er blevet tatoveret, er der en rund åbning. Og det kan du vel godt gætte dig til hvorfor?

Se videoen nedenfor, der har skab store reaktioner på nettet. Den indeholder foruden selve tatoveringsprocessen også et kort interview.

Hvad synes du om Ambers forvandling? Gør hun det rigtige ved at følge sin drøm, eller er det for tosset? Tryk nu på del-knappen nedenfor for at fortælle, hvad du mener!