Her er den komfortable madras til dig med bule på maven – uanset om du er gravid eller har ølmave

Der er noget magisk ved et nyt liv, der vokser inde i maven.

En graviditet er smuk, og det er en tid, som mange husker tilbage på med både glæde og kærlighed. Men med en bule på maven kan der også opstå irriterende situationer.

Især om sommeren kan det blive ekstra hårdt at være gravid. Men nu er der kommet et produkt, der kan gør livet lidt lettere for fremtidige mødre – eller hvis man har en ølmave.

Meget kan være lidt ekstra irriterende, når man er gravid om sommeren. Det er varmt og kvalmende, maven er i vejen – og man sveder ekstra meget, når man skal bære rundt på en ekstra lille person.

Men nu er der kommet en oppustelig madras på markedet, som kan redde hverdagen for alle gravide mødre, og på Amazon koster den 74,99 dollar – svarende til cirka 500 kroner.

Støtter hofter og ryg

Det er en investering værd, hævder producenten.

Instagram / @cozybumpau

Det specielle ved madrassen, der både kan bruges i vand og på land, er, at den har et hul til en gravid mave. Derudover er den designet til at give ekstra støtte til hofter, ryg og ben, skriver sitet Diply.

Instagram / @munequita_bonita69

Ifølge producenten er madrassen også mere stabil end sine konkurrenter – som ofte er umulige at styre i vand. Mange brugere stiller sig heller ikke tilfredse med kun at bruge den i havet eller poolen, men har den også med på job, eller bruger den, når de ser tv.

Instagram / @meghan_mosakowski

“Den er alle pengene værd. Man kan både ligge på siden og på maven (og så få massage af sin fyr). Jeg føler mig også meget mere afslappet i hofter og ryg”, skriver en bruger på Amazon.

“Denne madras reddede næsten mit liv under graviditeten”, skriver en anden.

Instagram / @danibonnor

En komfortabel madrasløsning, som kan bruges stort set overalt, et specielt hul til maven og ekstra stabilitet. Og til en overkommelig pris. Det her føles som en superinvestering for alle gravide mødre – især nu hvor det er sommer.

Kender du nogen, der burde købe denne geniale opfindelse? Så tag den person på Facebook! Det kan enten være en gravid kvinde eller din ven med en lidt for stor mave!