Her afsløres manden i at være utro på nationalt TV: “Det lille svin”

Fodboldsupporter Deyve Andrade blev taget på fersk gerning, da han var sin kæreste utro. Utroskaben blev afsløret, da han tog en anden kvinde med til fodboldkamp – hvor han var så uheldig at blive filmet, da han kyssede hende.

Nu bønfalder han sin eks om at blive tilgivet.

For et stykke tid siden gik det helt galt for Deyvi Andrade fra Ecuador. Han havde taget en date med til fodboldkamp, men det skulle snart vise sig at være en kæmpe brøler.

Manden blev fanget på film, da han kyssede problemet, og parret så meget lykkelige ud sammen. Problemet? Kvinden var ikke hans kæreste.

Twitter

Devyis reaktion, da det gik op for ham, at parret blev filmet, gik hurtigt viralt.

Siden har idioten erkendt sig skyldig i utroskab – og tigger nu om tilgivelse på de sociale medier.

“Vil have dig tilbage”

“Hvis en kvinde havde gjort det her, hvad ville I så have gjort? Der er flere videoer med utro kvinder, men de er ikke blevet hånet lige så meget, som jeg er blevet”, skriver Deyvi.

“Jeg er virkelig ked af det, men jeg har valgt at tale åbent om det, så du kan tilgive mig. Jeg er forvirret, men jeg vil have dig tilbage”, bønfalder han sin nu eks-kæreste.

Det helte tog fart, efter at CBS-reporter Roger Gonzalez delte videoen med teksten: “Når du kysser din elskerinde, men indser, at dit forhold er forbi, fordi du er blevet fanget på kamera”.

Synes du, at den utro idiot fik som fortjent? Så tryk på del-knappen for at vise, at det her aldrig bliver acceptabelt!