Gina kaldes “verdens mest sexede mormor” og begynder nu at sælge nøgenbilleder – se hendes frække billeder

Skovbrandene i Australien hærger netop nu for fuld udblæsning, og har allerede haft ødelæggende konsekvenser. Halvdelen af alle koalaer er døde som følge af brandene, og flere mennesker verden over gør i øjeblikket alt for at hjælpe til på deres måde. For den 49-årige model Gina Stewart, som kaldes “verdens mest sexede mormor”, betyder det at indsamle penge ved at sælge nøgenbilleder af sig selv, skriver Viral Thread.

“Verdens mest sexede mormor”, Gina Stewart, har valgt at smide tøjet for at redde det australiske dyreliv og naturen.

https://www.instagram.com/p/B6QiQ3wJDaR/?utm_source=ig_embed

50 kroner til velgørenhed – et billede

49-årige Gina bor på den australske vestkyst, har hundreder af tusinder af følger på Instagram, og lagde onsdag et billede på det sociale medie med en tekst, hvor hun forklarer, at hvis man donerer mindst 50 kroner til velgørenhedsprojekter, der arbejder med skovbrandene i Australien, så sender hun et nøgenbillede retur. Man skal bare sende hende et billede på kvitteringen for sin donation.

Responsen lod ikke vente på sig, og allerede dagen efter havde Gina fået tusinder af beskeder fra “velgørenheds-higende” mænd.

Det er endnu uklart, hvor mange penge “verdens mest sexede mormor” har indsamlet. Gina Stewart har fire børn: sønnerne James, 27, og Cody, 22, samt døtrene Casey, 25, og Summer, 4.

Hvor er det dejligt, at mennesker hjælper, hvor de kan! Tryk nu på DEL for at hylde Gina!