Gina er “verdens mest sexede bedstemor”: Nu laver hun nøgenkalender – se hendes unikke billeder

Vi aldres alle forskelleligt. For de fleste af os betyder det, at man får lidt rynker hist og her, man tager måske et par kilo på, og kroppen er ikke helt så stram, som den plejer.

Det er selvfølgelig helt naturligt og en del af det at blive ældre, og i den alder er man så tilpas selvsikker på sig selv, at man er ligeglad med, hvad andre tænker og mener om ens udseende.

Men sådan er det selvfølgelig ikke for alle, nogle vil gerne opretholde et ungt udseende og vil gøre alt for det.

Gina Stewart er 48 år og kaldes “verdens mest sexede mormor”. Nu har hun lavet en nøgenkalender for 2019, skriver amerikanske New York Post.

28-årige australske Gina Stewart er mor til sønnerne James, 27, og Cody, 22, samt døtrene Casey, 25, og Summer, 4.

https://www.instagram.com/p/BsBOtEAFgy6/?utm_source=ig_embed

Ingen plastikkirurgi i ansigtet

Gina kaldes “verdens smukkeste mormor”, og har deltaget i flere skønhedskonkurrencer, hvor hun blandt andet er blevet udnævnt som Australiens 90. smukkeste kvinde.

Ifølge hende selv har hun formået at holde sin hud ungdommelig ved at bruge kokosolie og roseolie. Hun benægter på det kraftigste at have brugt plastikkirurgi, lige med undtagelse af en brystforstørring, så hun i dag har en E-skål.

https://www.instagram.com/p/BtBiqhWFvXt/?utm_source=ig_embed

Udgiver nøgenkalender

Gina har tidligere udgivet kalendere, der har været mere eller mindre påklædte, men hun har altid skjult sine private dele – indtil nu.

Gina Stewart

I 2019-kalenderen, der kan købes på hendes hjemmeside, viser hun alt. Ifølge hjemmesiden er hendes nye kalender på “et helt nyt niveau”.

https://www.instagram.com/p/BsgHRq_FBbF/?utm_source=ig_embed

To måneder ekstra

Kalenderen koster lidt over 170 kroner og er et godt køb til prisen, da man får to ekstra måneder med i købet, da januar og februar 2020 er med i kalenderen.

”Topless-kalenderen indeholder tolv eksklusive billeder af Gina samt andre halvnøgne billeder”, skriver de på hjemmesiden.

https://www.instagram.com/p/BpUuSnJFxYI/?utm_source=ig_embed

Del denne artikel for at fortælle, hvad du synes om dette!