Fyrene kaster snebolde mod brandmænd på vigtig opgave – se nu hævnen som får millioner til at juble

Alle erhvervsgrupper skal selvfølgelig respekteres og behandles godt. Vi er alle mennesker, som gør det bedste, vi kan – det synes jeg er en god holdning til livet!

I særdeleshed de personer, der arbejder for at gøre os trygge og sikre, fortjener et ekstra klap på skulderen. Her tænker jeg primært på sundhedspersonalet, betjente og redningstjenester.

Mange drømmer jo om at blive brandmand, måske især unge drenge – men de fleste vælger dog ikke at forfølge denne drøm. For det at risikere livet for andre er selvfølgelig ikke altid lige sjovt!

Derfor kan det også gøre mig rigtig irriteret, når folk forstyrrer redningspersonale i deres arbejder. Eksempelvis når man ikke lader politiet overhale under en udrykning, eller når paramedicinere eller brandmænd forstyrres i deres vigtige arbejde.

De, der agerer respektløst, forstyrrer jo ikke bare dem, der arbejder på stedet – mange gange risikerer de også sikkerheden eller livet for den person, der har været involveret i en ulykke eller alvorlig hændelse.

Hyldes af millioner

Personer, som ikke lader disse erhvervsgrupper passe deres vigtige arbejde uforstyrret, men snarere modarbejder dem – det er sådanne personer, jeg helt får lyst til at sparke over skindebenet.

Men der er også andre og bedre metoder til at give tilbage på!

Manden på billedet har intet med historien at gøre. Foto: Pixabay.

I klippet nedenfor er to brandmænd ude på en vigtig opgave. De står i en båd under en bro, og skal lige til at påbegynde deres arbejde – men så begynder nogle fyre at kaste snebolde ned mod dem.

Selvom det kan virke som en lille ting, er det meget tydeligt at se, at det forstyrrer brandmændene, der rammes gentagne gange.

Youtube

Men så kommer en af brandmændene på en helt genial metode til at tage hævn – og for at sætte en aktiv stopper på deres sneboldskastning. Du er selv nødt til at se, hvordan han løser situationen, men millioner på nettet hylder nu den geniale hævn! Sammenlagt har klippet over 2,5 millioner visninger!

[arve url=”https://youtu.be/lYLC6_ZOzNQ” /]

Ja, de fik sig et koldt bad – og en smagsprøve på deres egen medicin! Det kaldes karma!

Tøv ikke med at dele historien, hvis du mener, at brandmanden valgte at gøre det rigtige!