Fartdjævel får 1.300 kroner i fartbøde – 5 år senere chokeres politiet af ufattelig hævn

Det er pokkers irriterende at få bøder. Selv har jeg kun fået én, fordi jeg parkerede ulovligt. Men så snart man hører, at nogen har fået en bøde for at køre for hurtigt, plejer bandeordene at flyve rundt.

Nu får man selvfølgelig sjældent en bøde uden at have gjort noget forkert. For politiet udfører trods alt bare deres job, og hvis man bliver fanget med fingrene i kagedåsen, synes jeg, at man skal betale sin bøde og sørge for, at det ikke sker igen.

Jeg indrømmer gerne, at betjente er en af de faggrupper, jeg respekterer mest – og de er nødt til at høre meget mundlort fra utilfredse lovovertrædere. Vi skal dog være glade for, at du patruljerer rundt i gaderne for at holde det danske samfund sikkert. Der er trods alt ofte en meget god grund til, at man får en bøde eller bliver anholdt.

Ordensmagten har ofte ret!

Men en, der ikke ligefrem er enig i den påstand, er Chris Welford. Han fik sit kørekort som 18-årig, og var så glad for at have fået kortet, at han trådte lidt for hårdt på speederen – og kun få timer efter at have opnået et af sine mål i livet, fik han en fartbøde på 200 dollars, cirka 1.300 kroner.

I denne situation ville jeg nok bare have betalt bøden, taget mig sammen og glemt alt om det – men denne unge mand havde helt andre planer.

Foto: Chris Welford/Evening Gazette

For hele situationen tog nemlig meget hårdt på Chris, som også mente, at betjentene ikke gav ham en fair behandling. Han kunne ganske enkelt ikke glemme den fartbøde, han fik få timer efter at have taget sit kørekort. Det irriterede ham faktisk stadig 5 år efter.

Ville have hævn

Derfor var han til sidst fast besluttet på at gøre noget ved sagen. Så 23-årige Chris kørte på sin fridag ud for at lede efter en parkeret politibil med hastighedskamera, som holdte for at registrere forbipasserende bilister, der kørte for hurtigt.

Foto: Chris Welford/Evening Gazette

Som en “hævn”, efter hvad der skete for 5 år siden, valgte Chris at stille sig bag politibilen og åbne moterhjelmen på sin BMW for at ødelægge udsynet for politiets hastighedskamera. Først en time senere bemærkede ordensmagten, hvad Chris havde gjort – og truede med at anholde ham, hvis han ikke stoppede sin provokerende opførsel.

Truslen fik Chris til at forlade stedet, og han følte, at han efter en time havde fået en tilstrækkelig hævn til at kunne glemme den fartbøde, han fik 5 år tidligere.

Hyldes som en helt

Til The Sun fortæller den unge mand, at mange af de forbipasserende bilister dyttede og råbte hyldester til ham. Eftersigende har flere kontaktet Chris efterfølgende og kaldt ham både “helt” og “konge”.

Helt personligt synes jeg, at denne hævn er ret lattterlig. Men samtidig også meget kreativ – det må man give ham. Vi har trods alt politiet for at holde samfundet trygt og sikkert, og de gjorde sandsynligvis det helt rigtige ved at give Chris en fartbøde for 5 år siden.

Hvad synes du om mandens opførsel? Gjorde han det rigtige eller ej? Del gerne din mening i kommentarfeltet på Facebook!