En af kvinderne er mor til den anden - men næsten ingen kan se, hvem der er ældst

En af kvinderne er mor til den anden – men næsten ingen kan se, hvem der er ældst

Når man taler om børn og deres forældre, hører man ofte, at æblet ikke falder langt fra stammen, da forældre ligner børnene.

Oftest kan man med det blote øje se, hvem der er forælder, og hvem der er barn. Men nogle gange møder eller ser man en familie, hvor det er stort set umuligt at se forskel.

Hvilket er tilfældet for Joleen Diaz, 43, og hendes datter Meilani Parks, 19. De bliver konstant forvekslet for at være søstre, skriver The Mirror.

Selvom der er en aldersforskel på 24 år mellem de to, skaber 19-årige Meilani og hendes 43-årige konstant forvirring, når de går rundt i byen sammen. Folk kan nemlig ikke se forskel på dem og tror, at de er søskende.

Takker sine gener

Ifølge mor Joleen, som kommer fra North Carolina i USA, men som nu bor med familien i Californien, skyldes hendes unge udseende gode gener.

Da Meilani var lille, hørte hun folk sige, at min mor kunne være min søster, så det går nok i arv. Jeg var jo også meget ung, da jeg fik børn, så vi kunne jo være søskende, siger Joleen til The Mirror.

Bruger solcreme

Ud over gode gener passer Joleen ekstremt godt på sin hud.

– Min hudpleje er næsten som en religion for mig. Jeg startede allerede som 12-årig, da brugte jeg min mors hudplejeprodukter i smug. Jeg er også meget grundig med altid at bruge solcreme, da vi bor i Californien, forklarer Joleen.

Datteren Meilani og mor Joleen har et meget tæt forhold, og hænger ofte ud sammen, og Meilani har absolut intet imod at ligne sin mor.

Men Joleen sørger for at give sin datter masser af privatliv, selvom de står hinanden tæt.

– Vi fester aldrig sammen, og jeg kan ikke se, at det nogensinde kommer til at ske. Jeg har mit sjov, og vil hellere blive hjemme med en kop te og en god film, forklarer Joleen.

Er det ikke utroligt, hvor meget de ligner hinanden på trods af aldersforskellen? Tryk nu på DEL-knappen, hvis du også mener, at alder bare er et tal!