David, 53, er afhængig af pølser – intet kan få ham til at stoppe: “Pølser er mit narko”

Selv om mange ikke vil indrømme det, har de fleste af os en form for last eller afhængighed. Forhåbentlig er det ikke mere alvorligt, end at man bare har brug for en kop kaffe for at komme i gang om morgenen.

For der er mange forskellige ting, man kan blive afhængig af, og som kan have altødelæggende konsekvenser for ens liv. Det vil man for alt i verden selvfølgelig gerne undgå.

Rækken af hvad mennesker kan blive afhængige af er lang, og man har efterhånden hørt det meste – men vidste du, at man kan have en tvangsmæssig lyst til at spise pølser? Personligt var jeg ikke klar over det, men det kan man åbenbart!

Jeg hænger altid lidt med hovedet om morgenen, og det tager mig altid lidt at komme i gang. Men efter den første kop kaffe er blevet indtaget, begynder hjernen heldigvis at fungere igen. Det er jo en form for afhængighed, men det gør mig ikke så meget. For jeg synes, at kaffe smager godt – og ville også drikke det, hvis det ikke havde nogen effekt på mig.

Denne koffeinafhængihed er jeg langt fra alene om at have. Så er der selvfølgelig mere alvorlige former for afhængighed såsom spil, rygning og narkotika. Selvfølgelig kan ens forbrug, eller narko til en vis grad, holdes på et acceptabelt niveau – man skal bare sørge for, at det ikke eskalerer.

Hvilket det gjorde for 53-årige David Harding, som har taget sin afhængighed alt for langt. Men hans historie handler ikke om nogen af de ovennævnte afhængigheder – men om noget, som jeg ikke havde hørt om tidligere.

Tilbage i 2011 blev engelske David tvunget til at søge hjælp til sin tvangsmæssige lyst til at spise pølser. Han kunne ganske enkelt ikke stoppe. Trods flere forsøg på at få hjælp fra både psykologer og hypnotisører kunne David ikke lade være med at spise den aflange delikatesse.

daily mail/swns.com

En helt almindelig dag kunne han uden problemer spise 13 pølser med brød, kartoffelmos eller æggekage. Hvordan han har det i dag, syv år senere, er uklart.

“Mit narko er pølse”

Siden han var 5 år, har David spist mindst én pølse om dagen – men at hans ensformige kost skulle være en afhængighed, slog ham først i 2010, da han var 46 år, da hans kone Susan valgte at lave noget andet til aftensmad.

– Helt ærligt kan jeg ikke holde ud at tænke på at leve uden pølser, sagde han til Daily Mail 2011. Narkomaner har brug for deres specielle medicin. Det er også tilfældet for mig – men mit narko er pølser.

Burpple

David, som er revisor, fortalte, at han blev vred af tanken om at leve uden sin livret.

– Det fik mig til at reagere kraftigt. På det tidspunkt indså jeg, at der var noget helt galt, og jeg søgte professionel hjælp, fortalte han.

Daily Mail

Men efter at have brugt over 15.000 kroner på forskellige behandlinger har intet hjulpet. Eksperter har dog fortalt ham, at afhængigheden ikke er fysisk.

– Jeg kan åbenbart bare godt lide pølser, ganske enkelt. Det er der ikke noget galt ved, men jeg er nødt til at finde en måde til at kontrollere mine lyster, sagde David Harding.

Hans historie fik stor medieopmærksomhed verden over i 2011, og vi kan bare håbe, at David er kommet ud af sin afhængighed – og at han lever et godt liv!

Tag din mest pølseafhængige ven i kommentarfeltet nedenfor! Eller del artiklen med dine venner!