Chefen slår kæmpe brandskid under vigtigt møde – nu får videoen millioner til at grine

Noget af det mest menneskelige og naturlige er at prutte. Alle gør det – uanset om vi vil indrømme det eller ej. De fleste vælger at gøre det i private sammenhænge, som eksempelvis på toilettet – hvilket selvfølgelig er det mest ideelle sted til netop denne “aktivitet”.

Men det kan dog godt være svært at holde en stor prut tilbage. Du kan med garanti genkende situationen, hvor det bobler i maven, og man bare er nødt til at slippe den overskydende gas ud. Af uransagelige årsager har det en tendens til at ske på de helt forkerte tidspunkter. F.eks. ved møder eller under aftensmaden.

I de tilfælde handler det om at snige sig væk for at løse sine gasproblemer.

Det kan virke både umodent og barnligt at grine af prutter og brandskider, men nogle gange er det faktisk helt fint at være lidt barnlig i sin humor. Man kan trods alt ikke gå rundt og være dybt seriøs og voksen hele tiden – jeg er stor fortaler for, at vi har det så sjovt som muligt!

De fleste af os har nok oplevet at have et behov for at slå en kæmpe prut i en ikke så optimal situation. Det kan være alt fra under en date til at møde svigerforældrene for første gang. Man vil ikke, men det er virkelig en kamp at holde prutten tilbage.

En kæmpe brandskid

Nuvel! Videoen nedenfor stammer fra et møde på det lokale rådhus i den amerikanske by Georgetown. Midt under mødet undskyldte borgmesteren, der ligeledes må anses for at være en af cheferne, da han skulle på toilettet. Men alle ledende stillinger under mødet havde dog fået en lille mikrofon fastgjort på deres tøj, og i dette tilfælde havde borgmesteren fået den fastgjort på sin jakke.

Men han glemte dog at fjerne mikrofonen, da han satte sig på toilettet for at lette trykket – så få minutter efter at have forladt mødelokalet kan alle i rummet høre borgmesterens prutter.

Youtube

De fleste forstod straks, hvad der foregik – og mens borgmesteren sad og sked på toilettet, kunne alle i mødelokalet høre med.

Da klippet fra mødet først blev lagt på nettet, blev det et rigtigt hit med flere millioner visninger.

Youtube

Her nedenfor kan du selv se det virale og sjove klip! Jeg tør ikke engang tænke på de blikke, der ventede borgmesteren, da han vendte tilbage til mødet!

[arve url=”https://youtu.be/PTU00r3wOx8″ /]

Tøv ikke med at dele klippet, hvis det gav dig et smil på læben!