Chef slår kæmpe prut under vigtigt møde - nu er videoen set af over 20 millioner

Chef slår kæmpe prut under vigtigt møde – nu er videoen set af over 20 millioner

Noget af det mest menneskelige og naturlige er at prutte. Vi gør det alle – uanset om vi vil indrømme det eller ej. De fleste vælger at gøre det i private sammenhænge, som eksempelvis på toilettet – hvilket selvfølgelig er det mest ideelle sted til netop denne “aktivitet”.

Men det kan dog godt være svært at holde en stor prut tilbage. Du kan med garanti genkende situationen, hvor det bobler i maven, og man bare er nødt til at slippe den overskydende gas ud. Af uransagelige årsager har det en tendens til at ske på de helt forkerte tidspunkter. F.eks. ved møder eller under aftensmaden.

I de tilfælde handler det om at snige sig væk for at løse sine gasproblemer.

Det kan virke både umodent og barnligt at grine af prutter og brandskider, men nogle gange er det faktisk helt fint at være lidt barnlig i sin humor. Man kan trods alt ikke gå rundt og være dybt seriøs og voksen hele tiden – jeg er stor fortaler for, at vi har det så sjovt som muligt!

De fleste af os har nok oplevet at have et behov for at slå en kæmpe prut i en ikke så optimal situation. Det kan være alt fra under en date til at møde svigerforældrene for første gang. Man vil ikke, men det er virkelig en kamp at holde prutten tilbage.

En stor prut

Nuvel! En video omhandlende prutter har fået lidt over 20 millioner på nettet til at grine. Videoen stammer fra USA, hvor et overvågningskamera har filmet, hvad der ligner et meget vigtigt møde. En kvinde bliver tiltalt som “Madame President”, hvilket kun sker i højtidelige sammenhænge.

Det er sandsynligvis et møde i en eller anden stor organisation. Alle, der sidder foran, er chefer og har mikrofoner foran sig – og derfor bliver det kun ekstra tydeligt, hvad alle laver.

Men pludselig ud af det blå slår en af dem en kæmpe prut, som takket være mikrofonerne kan høres tydeligt i hele salen.

De seriøse personer længst fremme får pludselig meget svært ved at lade være med at grine – og kvinden, der tiltales som præsident, bliver nødt til at slukke sin mikrofon at kunne grine færdig.

Hele situationen er utrolig underholdende – og deres grin er virkelig smittende.

Se selv i videoen nedenfor!

[arve url=”https://youtu.be/wJQoxdSFTJ0″ /]

Tøv ikke med at DELE, hvis videoen gav dig et smil på læben!