Brudgom chokeres af pinlig hændelse under vielsen – sekunder senere skraldgriner hele kirken

Få ting her i livet er så vanskeligt som at holde sit grin tilbage, når man kan føle, at det bobler i hele kroppen – da man kan ikke lade være med at tænke på en latterfremkaldende hændelse eller episode.

Jeg er overbevist om, at de fleste af os nok har oplevet dette. I mange tilfælde sker det også i de helt forkerte situationen, hvor det virkelig ikke er hensigtsmæssigt at grine. Men den sjove episode afspilles i hovedet igen og igen, og man ved, hvor vigtigt det er ikke at bryde sammen af grin.

Samtidig er latter noget af det mest smitsomme i verden, så hvis en person begynder at skraldgrine, plejer flere ofte at følge efter!

En af de mest oplagte tilfælde, hvor man absolut ikke skal begynde at skraldgrine, er under en vielse. Det er et øjeblik dedikeret til kærlighed, sammenhold og en anden slags glæde en latter.

Men det kan selvfølgelig forårsage problemer for bestemte personer. For hvis man tænker på noget rigtigt sjovt, er det faktisk svært at glemme det igen. Jeg tror, at de fleste af jer ved, præcis hvad jeg mener!

Klippet nedenfor er allerede blevet set over 20 millioner gange – og er noget af det sjoveste, jeg har set.

Et par skal giftes og har taget plads foran alteret. Men så taber forloveren pludselig bukserne. I det øjeblik vender brudgommen sig om og ser den pinlige hændelse – og alle begynder at fnise af situationen.

Youtube

Men det slutter ikke der. Tanken om hvad der lige er sket, har nemlig ætset sig fast i brudgommens hjerne – og snart kan ingen i kirken lade være med at grine. Det er dog primært manden, der skal giftes, som kæmper en brav kamp for at holde grinet tilbage.

Jeg tror faktisk, at alle på en eller anden måde kan genkende sig selv i denne situation. Det er virkelig vigtigt at holde minen – men det er bare umuligt. Derudover har brudeparret små mikrofoner på sig, så alle i kirken han høre deres mindste åndedrag!

Se den sjove episode her nedenfor! Det er faktisk umuligt ikke selv at begynde at grine, og jeg håber, at det her var begyndelsen på et lykkeligt ægteskab!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=26a8JITwImQ” /]

Tøv ikke med at dele videoen til dine venner for at sprede det gode grin videre!