Becky er “landets mest tatoverede mor” – nægtes adgang på diskoteker på grund af sine tatoveringer

I dag er tatoveringer stort set blevet allemandseje. Før i tiden var tatoveringer primært noget, som sømænd og rockere havde.

Skuldre, arme, bryst og ryg er almindelige steder at få en tatovering, men nogle kan lide at tage det hele et skridt videre. Som den 35-årige model Becky Holt.

Hun har brugt en formue på at tatovere 95 procent af sin krop. Men alt blækket har også ført til nogle problemer.

35000 pund svarer til cirka 300.000 danske kroner. Det er også det beløb, Becky Holt, 35, har brugt på sine tatoveringer.

Tatoveret vagina

Becky fik sin første tatovering allerede som 15-årig, og siden har det mildest talt taget fart.

Udover ansigtet og armhulerne har Becky efter eget udsagn også “verdens mest tatoverede underliv”, en proces, der tog hele fem tatoveringsessioner.

– Det var utroligt smertefuldt og pinligt at have en tatovør mellem benene, men jeg ville virkelig gerne have det gjort, fordi jeg vil tatovere mig alle vegne, siger Becky til New York Post.

Men det er ikke kun guld og grønne skove for modellen.

Nægtet adgang på diskotek

At have så mange tatoveringer, som Becky har, betyder også en masse bekymringer, herunder at blive nægtet adgang bestemte steder.

– Jeg kommer ikke ind på bestemte steder, normalt steder i udlandet. Jeg var i Tyrkiet med en ven for nylig, og hun er også tatoveret. Restauranten var helt tom, men de fortalte os, at der ikke var flere borde, og at vi ikke måtte komme ind. Det er også sket i USA, hvor de tror, ​​at tatoveringerne er banderelaterede, siger Becky til The Sun.

Heldigvis får Becky stor opbakning af sin familie.

– Min familie og venner elsker mine tatoveringer, og de er alle sammen stolte af mig, siger Becky til The Sun.

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også får dette at se i dag!