Andrea har forstørret sine læber 34 gange og nægter at stoppe – trodser lægernes advarsler: “Størst i verden”

I dag er det mere almindeligt end nogensinde at få en plastikoperation for at ændre sit udseende. Det kan være en rynke, der skal glattes ud eller andet ved ens udseende, som man gerne vil ‘forbedre’.

Men nogle tager det skridtet videre, og gør operationerne til en livsstil. Et godt eksempel på det er 25-årige Andrea. Hun har nemlig forstørret sine læber hele 34 gange, og hun har ingen intentioner om at stoppe.

Selvom lægerne nu nægter at udføre flere læbeoperationer på hende.

100.000 danske kroner. Så meget har bulgareren Andrea Ivanova brugt på at forstørre sine læber.

Vil slå verdensrekord

Andrea fik sin første operation i 2018 med det formål at komme til at ligne en dukke med en stor trutmund. Men 34 læbeforstørrelser senere føler Andrea sig stadig ikke tilfreds – hun vil have verdens største læber.

– Lige nu skal jeg opereres i min kæbekant og hage, men jeg vil selvfølgelig også gerne have endnu større læber. Jeg vil fortsætte med at få indsprøjtninger i dem, siger Andrea til Daily Mail.

Men det er ikke en dans på roser at jagte verdensrekorden i læber. Flere klinikker nægter nu at udføre flere procedurer på Andrea med henvisning til, at de allerede er så store, og at forstørre dem yderligere kan forårsage helbredsproblemer.

Familien kan ikke lide dem

Andrea lever af at være model og har over 25.000 følgere på Instagram, så hun er vant til at modtage hadske kommentarer om sit udseende.

– Min familie kan ikke lide min forvandling af mit udseende, men de respekterer mine livsvalg. Ellers er jeg ligeglad med, hvad folk siger, jeg har min idé om, hvad skønhed er, og jeg følger det til punkt og prikke, siger Andrea til Daily Mail.

Uanset hvad man måtte mene om Andrea og hendes higen efter at få verdens største læber, er man nødt til at respektere, at hun tør at gå sine egne veje her i livet.

Tryk nu på DEL-knappen så dine venner også kan læse denne historie!