Nyt studie afslører, hvor lang en gennemsnitlig penis er - her er de præcise mål

Nyt studie afslører, hvor lang en gennemsnitlig penis er – her er de præcise mål

Betyder størrelsen noget? Det er nok et spørgsmål, de fleste mænd har stillet sig selv, og det handler selvfølgelig om størrelsen på penis.

Det afhænger selvfølgelig lidt af, hvem man spørger, om størrelsen betyder noget eller ej. Nogle foretrækker en kæmpe bjælke mellem benene, mens andre godt kan lide, at den har en passende størrelse. Uanset hvad er det et meget kontroversielt spørgsmål, hvor stor en gennemsnitlig penis er.

Et nyt studie kan nu afsløre, hvor stor en erigeret penis er, og prikker også hul på en veletableret myte.

Hvor stor er en gennemsnitlig penis, når den er erigeret? Og betyder store fødder automatisk, at man har en stor penis?

I et relativt nyt studie har man regnet lidt på det.

Så stor er den gennemsnitlige penis

Det er Bruce M. King, amerikansk psykologiforsker, som har gennemgået 31 nye studier omkring penisstørrelser i et forsøg på at finde frem til, hvor stor en erigeret penis gennemsnitligt er.

Resultatet? 13,61 centimer ifølge undersøgelsesresultatet, da King fandt ud af, at i 10 af de tidligere studier målte erigerede peniser, mens man i de øvrige 21 studier målte peniser i slap tilstand.

Ifølge King er de fleste erigerede peniser mellem 12,95-13,97 centimeter. Men han kommer dog også med lidt af en bombe i undersøgelsen, fordi de fleste mænd sandsynligvis ligger i den lave ende af skalaen. Hvorfor? Jo, det skyldes, at mænd med store tissemænd oftere deltager i denne type studier og dels fordi, at mænd ofte overdriver længden på deres egen penis.

Shutterstock

Betyder størrelsen noget?

En sejlivet myte er, at mænd med store fødder også har en kæmpe trykkestang mellem benene.

Men det er netop bare en myte, da det ifølge studiet ikke var var muligt at finde en sammenhæng mellem fodstørrelse og penislængde. Der er dog nogle andre interessante sammenhænge.

I studiet fandt man nemlig frem til, at en stor pegefinger ofte er en indikation på, at man her en stor penis. Selv din højde har en betydning. Kort sagt, jo højere man er, desto længere penis har man en tendens til at have.

Shutterstock

Fejlagtige målemetoder

Tidligere var den generelle opfattelse, at en gennemsnitspenis er cirka 15 centimeter lang ved erektion, men det tal er baseret på ældre studier med fejlagtige målemetoder.

Ifølge King har det fejlbehæftede tal, 15 centimeter, fået mange mænd til at gå rundt med mindreværdskomplekser omkring deres penis. Hvilket nu har vist sig at være uberettiget.

For de mænd, der har hørt deres venner prale med deres kæmpe-penis, kan de trøste sig med, at det muligvis er lidt overdrevet. Faktisk har mindre end tolv procent af alle mænd en erigeret penis, der er længere end 16 centimeter.

Shutterstock

Det er dejligt endelig at få svar på det spørgsmål, ikke sandt?

Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan læse dette!