7 lækre mænd indtager scenen – se nu når de smider håndklædet og får millioner til at måbe

Sjove, lidt uventede og unikke optrædender har altid haft en helt unik evne til at gøre mig i godt humør. Et uforglemmeligt show slår det meste, især hvis man ikke ved, hvad man kan forvente.

Jeg elsker dans og sang, men har en stor forkærlighed for det lidt usædvanlige og overraskende, når det kommer til sceneoptræden. Sådan noget kan man selvfølgelig ikke forvente at se hver dag, men hvis det hele er veltilrettelagt plejer man sjældent at blive skuffet.

Netop det uventede og uforglemmelige ser vi et klassisk eksempel på nedenfor!

Og jeg indrømmer gerne, at jeg aldrig havde set noget lignende!

7 lækre mænd indtager scenen i badekåber, og ingen blandt publikum virker til at vide, hvad de skal forvente af det hele. Men pludselig smider alle mændene deres handklæder, og så står de der på scenen iført meget små og stramme badebusker.

Har fået millioner til at grine

Herefter påbegynder de selve showet – og det ligner intet, jeg har set før. Mændene holder et gardin mellem dem og publikum, hvilket bare er med til at øge effekten af deres show. Koreografien er fascinerende og veltilrettelagt, men det mest imponerede er, hvor synkroniserede de syv mænd er hele showet igennem.

Selvom de er en meget fascinerende optræden, er det også en meget humoristisk en af slagsen, hvilket publikums reaktioner vidner om. For hele videoen igennem hører man gentagne gange høje og ægte grin.

Hvilket også har gjort, at næsten 2 millioner har set de 7 mænds optræden på Youtube, og det er ikke uden grund!

[arve url=”https://www.youtube.com/watch?v=-YNFGmhHWg0″ /]

Tøv ikke med at DELE videoen, hvis denne optræden gav dig et smil på læben!