67-årig mormor var træt af vanvidsbilister - unik løsning får straks bilisterne til at sænke farten

67-årig mormor var træt af vanvidsbilister – unik løsning får straks bilisterne til at sænke farten

I dagens samfund har vi ofte meget travlt. Vi stresser på arbejdet, i køen i Netto, når man spiser aftensmad sammen og faktisk lige indtil, at vi skal i seng. Tempo, tempo, tempo – og det kan få ubehagelige følger. Blandt andet i trafikken, når folk kører for stærkt.

Jeg irriterer mig grænseløst over vanvidsbilister og fartdjævle, der har problemer med at holde sig inden for fartgrænsen. De er der af en grund, og de bør respekteres for alles sikkerheds skyld.

Ligner et fartkamera

Selvom politiet selvfølgelig gør en stor indsats for at stoppe folk i at køre for stærkt, er det trods alt umuligt for dem at kontrollere alle vejstrækninger i landet.

67-årige Jean Brooks blev træt af, at bilister kørte for stærkt på gaden, hvor hun boede, og derfor valgte mormoren at gøre noget ved sagen.

Youtube

Hun begyndte dagligt at stå ude i forhaven direkte ud til vejen. Med sig tog hun sin hårtørrer og rettede mod forbipasserende biler, som troede, at hun holdt et fartkamera – da de to ligner hinanden en del fra afstand.

Siden da har hendes naboer ifølge Caters Clips fortalt, at folk ikke længere kører så stærkt, og flere bilister holder sig nu inden for fartgrænsen. Især de unge, der tidligere kørte forbi med fuld fart på deres knallerter.

Youtube

Initiativet blev hyldet i nabolaget, og selvom det er en meget simpel løsning fra Jean, er jeg nødt til at indrømme, at det er lidt genialt. Løsningen var effektiv, og det er jo kun positivt!

Nedenfor kan du se et kort klip, hvor den 67-årige Jean står og ‘tager’ fartsyndere med sin hårtørrer!

Tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at vise, at du støtter op om dette initiativ!