44-årig forsøger at blive landets mest tatoverede mand – og har fået fjernet sine brystvorter

I gamle dage var tatoveringer mest noget, som man så på sømand og rockere. Men i dag er tatoveringer nærmest blevet allemandseje.

Nogle mener, at tatoveringer er pæne, mens andre ikke er så begejstrede for dem. Og nogle forelsker sig i tatoveringer og får flere.

Men der er altid nogen, der går skridtet videre. Et godt eksempel er 44-årige Mathew Whelan fra England, som ifølge Daily Mail er den mand med fleste tatoveringer i landet.

40.000 pund – eller hvad der svarer til cirka 350.000 kroner – har 44-årige Mathew fra Birmingham brugt på at dække sin krop med tatoveringer.

Fået fjernet brystvorter

Mathew, som siden 2008 har haft det unikke navn King Of Ink Land King Body Art The Extreme Ink-ite, indså allerede som 9-årig, at han kunne lide kropsmodifikationer.

Som voksen begyndte han sin forvandling, og har blandt andet fået tatoveret sine øjne og fjernet sine brystvorter.

– Tatovering kan blive en afhængighed, men for mig er det en livsstil, siger han til Daily Mail.

Nægtet banklån

På grund af hans navneændring nægter banken at låne Mathew penge, hvilket tvinger ham til at sætte sin kropsforvandling på pause. Han har ikke fået en ny tatovering siden januar 2023.

– Lige nu har jeg en lille pause, banken vil have mig til at betale af på realkreditlånet, så jeg tager det roligt de kommende år.

I alt har King of Ink Land brugt over 1.500 timer under tatoveringsnålen. I 2016 slog han verdensrekorden, da han havde 36 tatovører, der arbejdede på hans krop på samme tid.

Tryk nu på DEL-knappen så dine venner også får dette at se i dag!