28-årig forelskede sig i sit gulvtæppe – nu er de endelig blevet gift: “Lægger mig på ham og letter mit hjerte”

Man styrer ikke altid selv, hvem man bliver forelsket i. Det er bare at spørge sine venner, hvordan de mødte deres partnere, oftest mødte de hinanden de mest mærkelige steder. Man skal selvfølgelig aldrig skamme sig over, hvem man falder for, selvom det i ekstreme tilfælde kan være tale om lidt underlige forelskelser. Som for 28-årige Bekki Cocksy fra engelske Stockport. Hun er nemlig blevet gift med sit gulvtæppe, skriver The Sun.

Nogle hævder, at de har en bestemt “type eller lignende, men det passer sandsynligvis ikke. Når den rette person kommer ind i billedet, er det ligemeget, om personen er blond, høj, lav eller hvad det end måtte være. For 28-årige Bekki, som er mor til to, betyder det, at hendes livs udkårne er et gulvtæppe.

Youtube

Købte ham for et år siden

Bekki købte tæppet for cirka et år siden, og det var kærlighed ved første blik.

– Jeg har fortalt alle, jeg kender, hvor meget jeg elsker Mat (som er tæppets navn, red.). Til sidst fortalte mine veninder, at “hvis du elsker ham så meget, så gift dig med ham.” Så da besluttede jeg mig for at gøre noget ved sagen, siger Bekki til The Sun.

Youtube

Støvsuger ham flere gange dagligt

– Jeg bruger meget tid på at passe Mat, jeg vasker og støvsuger ham flere gange dagligt. Så snart jeg har lagt børnene i seng, plejer jeg at lægge mig på Mat og dele mine inderste følesler. Jeg er jo enlig mor, så han er blevet min nærmeste, siger Bekki til The Sun.

Youtube

“Kunne ikke være lykkeligere”

Nu er det umage par endlelig blevet gift, og vielsen fandt selvfølgelig sted i en tæppebutik.

– Jeg kunne ikke være lykkeligere, jeg ser virkelig frem til at fejre jul med min mand, siger Bekki.

Youtube

Se et klip fra vielsen her nedenfor!

Hvad synes du om dette? Tryk nu på DEL for at hylde kærligheden!