17-årige Tom bygger drømmehjem af gammel trailer – åbner døren og gør naboerne grønne af misundelse

Man siger, at man på et eller andet tidspunkt i livet skal så et frø, opforstre et barn og bygge et hus. De fleste når nok at opleve disse punkter i løbet af livet, og mange vælger at bygge et hus til sidst.

Men engelske Tom var bare 20 år, da han var færdig med at bygge sit hus – og endnu mere imponerende er det, at han byggede huset selv, og at det kun kostede 520.000 kroner!

At bygge sit eget drømmehus bliver for mange af os netop bare det, en drøm. Man har hverken tid, evner eller penge til at bygge et hus helt fra grunden. Men da engelske Tom var 17 år gammel, besluttede han at bygge sit eget hjem, og som 20-årig stod drømmehjemmet færdigt.

Brugte genbrugsmateriale

Tom bor i engelske Bristol, og som 17-årig så han sine venner have store problemer med at finde et sted at bo. Det var dyrt, og hvis man skulle købe lejlighed, var man nødt til at gældsætte sig.

Tom havde en gammel trailer, der stod hjemme ved hans bedsteforældre, og hans store drøm var at bo for sig selv. Som 17-årig var Tom i lærer som tømrer, så hans budget var begrænset. Derfor besluttede han sig for at bygge sit eget hus oven på traileren.

Eftersom Tom ikke tjente specielt mange penge, brugte han genbrugsmaterialer fra det firma, hvor han arbejdede.

“Ville have min frihed”

Byggeprojektet tog tid, men da Tom var 20 år, stod huset endeligt færdigt.

– Det er rigtig dejligt at have sit eget hus og at være helt gældfri. Da jeg begyndte at bygge, ville jeg holde det simpelt, og jeg ville have min frihed til at bygge, som jeg ville.

Takket være sin budgettænkning byggede Tom hele huset for bare 520.000 danske kroner, en utrolig lav sum!

Rundvisning

I en nu viral video giver Tom en rundvisning i sit hyggelige hus, og han har virkelig formået at få lavet meget for meget lidt.

Køkkenet er lille men effektivt.

Huset er bygget i to etager.

Fjernsynet er monteret på væggen, og dermed kan han nyde sine yndlingsfilm selv fra sengen ovenpå.

Der er lavt til loftet på soveværelset, men vinduet giver en smuk udsigt.

Huset har også masser af haveplads og en lille terrasse!

Her nedenfor kan du høre mere om Toms drømmebolig!

Wow, man bliver helt misundelig! Tryk nu på DEL-knappen, så dine venner også kan se dette drømmehus!