Her er de 13 værste jobs i verden – nummer 5 giver mig kvalme

Det føles som om den tid er forbi, hvor man dagen efter endt studentereksamen kunne besøge den nærmeste fabrik og få arbejde samme dag. Mange fra den nye generation vælger i stedet at videreuddanne sig, for det at kunne begynde at arbejde lige med det samme er i mange tilfælde en umulighed.

Men der er dog også mange, der dagligt brokker sig over deres arbejde eller karrierevalg.

Derfor har vi samlet en liste med de 13 absolut værste jobs i verden. Et kig på denne liste og du vil med garanti aldrig klage dig over dit arbejde igen – hvis det da er et problem.

1. Armhule-sniffer

Der er rent faktisk personer, der tjener penge ved at dufte andre under armene. Den officielle jobbeskrivelse er deodorant-tester, men jeg ved ikke, om det gør det så meget bedre.

2. Prøvesmager

Et arbejde som prøvesmager er sikkert drømmejobbet for mange – men næppe når det kommer til katte- eller hundemad? Men det arbejde er faktisk derude, hvis det har interesse.

3. Måltavleholder

Jep, du læste rigtigt. I Kina kan man have dette arbejde, og nej, sygesikring er ikke inkluderet.

4. Kloakdykker (i Indien)

I Indien har man ikke så striks med lovgivning om beskyttelsesdragter – hvilket denne mand er et levende bevis på. Han arbejder med at gøre kloakker rene for at undgå oversvømmelser på gaderne.

5. Elefantinseminator

Det er hårdt arbejde, men nogen må jo gøre det.

Se ansigtsudtrykket på manden til højre. Den stakkel ved, at det er hans tur til at tage plastikdragten på og dykke ind næste gang.

6. Ko-simulator

Det er åbenbart ikke nok at stille en kolignende anordning frem. For at opnå den bedste effekt, når man samler tyresæd, skal man bruge en lille chauffør, der genskaber en kos sensuelle bevægelser. Derudover skal manden bag rattet helst også muuhe overbevisende.

7. Dildo-pynter

Det er vigtigt at få de rigtige nuancer og flotte detaljer!

8. Telereparatør (i Kina)

Muligvis verdens sværeste job. Man har jo faktisk ondt af den stakkels mand…

9. Hestemads-tygger

Du læste rigtigt. James ”Bud” Williams er på udkig efter en person, der kan tygge hestemad. Jeg antager, at jobbet stadig er ledigt, hvis det har interesse…

10. Lorteekspert

Yderst ulækkert, men også meget vigtigt. Her er ens opgave at samle afføring fra forskellige arter og væsner. Derefter testes afføringen for at kontrollere, at dyrene er fri for skadelige materialer og urenheder. Det sidste du ønsker er at beskadige vegetationen.

11. Levende fugleskræmsel

Det lyder ikke som det fedeste arbejde at stå og skræmme fugle væk på en mark hele dagen, men det giver motion og man er ude i den friske luft. Selvom det selvfølgelig er et par lokkende fordele, er det nok noget, som de fleste ville sige nej til.

12. Inspektør af offentlige toiletter

Muligvis ikke det drømmejob, man havde i tankerne som barn.

13. Heste-onanist

Jeg har en stor drøm om at arbejde med dyr, men der er trods alt grænser….

Fotokilde (alle): Blastingnews

Tøv ikke med at trykke på DEL, så dine venner måske kan stoppe med at brokke sig over deres arbejde!