11 kvinder som drømmer om at få verdens største numse – nr. 6 er den største i Skandinavien

Vi alle drømmer om at se så godt ud som muligt. Der hersker selvfølgelig forskellige meninger om, hvad der er smukt, sexet eller attraktivt, og ofte kan jeg godt tænke tanken, at vores samfund er lidt for udseendefixeret, og at vi i stedet bør fokusere på det indvendige.

Samtidig har mange deres krop som en hobby, og bruger utallige timer og penge på træning, cremer, operationer og lignende indgreb for at få det, de betragter som “drømmekroppen”.

Men desværre bliver resultatet ikke altid som forventet – det kan faktisk gå helt galt. Eller så jagter man faktisk det ekstreme udfald. Men uanset hvad er det faktisk lidt fascinerende, når folk vælger at konsultere læger for at opnå deres ideele udseende.

For nylig skrev vi om en svensk kvinde, hvis største mål i livet er at få verdens største numse – og artiklen fik stor opmærksomhed.

Derfor har vi nu valgt at samle 11 af de mest spektakulære resultater efter numseoperationer, eller bagdelsimplantater, der nogensinde har set dagens lys!

Billederne er ifølge sitet Rebelcircus blevet delt af personerne selv, så de er nok ikke specielt utilfredse med resultatet. Mit gæt er, at alle personerne på billederne drømmer om den ærefyldte titel: “Verden største numse”!

(Vi vil gerne påpege, at vi mener, at alle mennesker er smukke på deres egen måde og ikke skal latterliggøres på grund af udseendet. Alle mennesker er lige meget værd! I netop dette tilfælde er det som sagt personerne selv, der har valgt at dele billedmaterialet, og er derfor meget glade for at vise deres numser frem!)

1. Man kan godt tænke tanken, at hun har gemt en vandmelon under kjolen!

2. Ingen smale hofter her!

3. Hun ser ud til at være tilfreds med sin egen krop – og det er trods alt det vigtigste!

4. Okay, det her må være en slags rekord!

5. Ingen kan anklage hende for at have en lille numse!

6. Det her er svenske Natasha – hvis mål i livet er at få verdens største numse!

7. Hendes bagdel er i den grad velproportioneret!

8. Boom, boom, boom!

9. Både til gården og gaden!

10. Det helt store spørgsmål: Kan bukserne holde til den numse?

11. Hun får nok meget opmærksomhed med den bagdel!

EKSTRA: Eftersom det primært er kvinder på denne liste, afslutter vi det hele med et bonusbillede af en mand med et stort numseimplantat.

Hvad synes du om det her? Gør de det rigtige ved at forfølge drømmen om en stor numse, eller er det for skørt? Tøv ikke med at give din mening til kende på en respektfuld måde eller del artiklen med dine venner!