Udfordring: Kan du finde hesten på dette billede?

Det er efterhånden blevet utroligt populært at udfordre sig selv med forskellige gåder og udfordringer på nettet. Det kan være alt fra at finde et specifikt bogstav på et billede til at finde en fejl på et foto eller bare at forstå, hvad der sker på en optisk illusion.

Jeg finder dette utroligt underholdende, og derudover giver det mig også lidt tiltrængt hjernegymnastik. Jeg kan sagtens stadig finde på at finde en blyant for at løse krydsord og sudoku, men disse opgaver på nettet er begyndt at trække mere og mere i mig.

Jeg tror, at det skyldes, at man altid bliver præsenteret for noget nyt, og ingen har taget skade af lidt variation i hverdagen. Derfor tænkte jeg, at jeg ville byde dig på en lidt sjov udfordring i dag!

Hvis du har klikket dig ind på denne artikel, så ligner vi nok lidt hinanden – altså mennesker, der elsker at teste sine egne grænser, udfordre sig selv med problemløsning og besidder et konkurrenceinstinkt.

Kun 1 af 5 svarer rigtigt

Jeg har set den et par gange på nettet tidligere, men finder den meget fascinerende. Man behøver ikke at være professor i kernefysik for at klare billedgåden, men det er nødvendigt at undersøge billedet grundigt.

Ifølge flere forskellige sites er det kun 1 af 5, der løser udfordringen på under 10 sekunder. Det er med andre ord ikke helt nemt – jeg fandt eksempelvis først hesten efter 30-40 sekunder.

Det hele går altså ud på, at du skal finde en hest på billedet, men den er ikke let at finde.

Nu er spørgsmålet bare, om du kan finde hesten?

Fandt du hesten på billedet?

Som sagt er opgaven ikke ligefrem let, så du behøver ikke at skamme dig.

Her nedenfor giver vi dig svaret!

Hesten er altså inde i huset – hvordan den er kommet op på 2. sal, fortæller historien intet om, men det hele blev altså en sjov udfordring!

Fandt du hesten på under 10 sekunder? Så tryk på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!