Udfordring: Hvor mange ansigter er der på billedet?

Vi bruger hjernen hele tiden, selv når vi sover. I løbet af hjernen bruger vi hjernen på jobbet, og efter en lang dag kan man føle sig helt udmattet.

At så komme hjem og koble helt af med noget, man normalt laver, får en til at tænke lidt klarere. Hjernegymnastik af forskellig slags plejer at være perfekt.

Mest almindeligt er det at løse sudoku eller krydsord, men med internettets fremkost er der utallige hjernevridere at finde.

En meget populær type hjernevrider er at finde en helt bestemt detalje på billeder.

Disse udfordringer kaldes også optiske illusioner, og har eksisteret længe. Men det er først på det seneste, at de er begyndt at dukke op på nettet. Kort sagt går de ud på at finde et bestemt mønster, detalje eller noget, der skiller sig ud på et bestemt billede.

Fuld fokus påkrævet

Eftersom man skal finde en eller flere detaljer, er fuld fokus påkrævet – det hele foregår også på tid.

Man har kun 15 sekunder, hvilket gør det hele lidt mere stessende, men også sjovere.

Du finder det første billede nedenfor – udfordringen består i at finde ansigter, der skjuler sig blandt stenene. Hvor mange kan du finde?

Youtube

Det er svært, men det er muligt at finde alle ansigter, hvis man virkelig anstrenger sig!

Fandt du dem alle? I så fald tillykke, ellers finder du svaret nedenfor.

Youtube

Der var det! Der var kun ét ansigt på billedet, men det var godt skjult!

Kan du se kvinden?

Okay, nu hvor vi er igang, kan vi tage en ny optisk illusion, som er sværere end den første. Du har 15 sekunder – billedet kommer her. Kan du se kvinden?

Youtube

Fandt du hende? Hun er godt skjult, så falkeblik er nødvendigt. Hvis du ikke kan finde hende, giver vi dig svaret nedenfor.

Der ser man blandt andet benet fra knæet ned. Som sagt var det rigtig svært, så stort tillykke til dig, hvis du fandt hende.

Klarede du mindst en af disse? Så tryk på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!