Dagens udfordring: Hvilken kat er ikke som de to andre?

På det seneste er jeg begyndt at bruge mere tid på såkaldte hjernevridere, krydsord, diverse udfordringer og sådan noget, som virkelig får hjernen til at arbejde på højtryk.

Hvilket faktisk er en god vane. Jeg bilder mig ind, at det er med til at holde hjernen skarp, hvilket er ekstra vigtigt i en tid, hvor teknologien hjælper os med stort set alt.

Det kan handle om ganske simple udfordringer, og behøver absolut ikke at være kompliceret. Det vigtige er, at hjernecellerne får lov til at arbejde, og det skader selvfølgelig heller ikke at lukke sit indre konkurrencemenneske ud!

Tiltrængt pause

Den lille udfordring nedenfor er i al sin enkelthed et perfekt eksempel på noget, som kan give os en tiltrængt pause fra arbejdet eller tv-kiggeriet.

For det kan faktisk være anstrengende at stirre ind i en skærm hele dagen, og så har man brug for at stimulere hjernen på en lidt anderledes måde.

At kaste sig over optiske illusioner, billedgåder eller andre udfordring kræver et godt samarbejde mellem hjerne og øjne. Flere sanser skal ofte samarbejde i symbiose for at finde frem til den rigtige løsning, som nogle gange gemmer sig lige for næsen af en.

Du har 30 sekunder

Ifølge den kendte Youtube-kanal EG Mines er det faktisk de færreste, som kan løse denne udfordring på 10 sekunder. Jeg løste den lige inden for tidsgrænsen – men det er faktisk ikke så nemt, som man tror ved første øjekast.

Der er 3 katte på billedet. Nu er det din opgave at finde frem til, hvilken af kattene som stikker ud fra de to andre. Der er en meget specifik detalje, som er vigtig at finde for at løse billedgåden.

Du har 30 sekunder – kan du se hvilken kat, som stikker ud?

Fandt du frem til katten, som stikker ud fra de andre? Du skal som sagt finde frem til en specifik detalje – og hvis du finder den, finder du også frem til svaret!

Svaret

De fleste klarer det altså ikke inden for 30 sekunder, men du kan klappe dig selv på skulderen, hvis du kan!

Pexels

Det rigtige svar er altså, at kat C stikker ud! Hvorfor? Jo, den har ingen øjenbryn, hvilket både kat A og B har.

Tøv ikke med at trykke på del-knappen, hvis du svarede rigtigt, så kan du sende en sjov udfordring videre til dine venner!