Test: Kan du spotte symbolet, der stikker ud?

Man kan sige meget godt om nutidens moderne samfund, men som med alt der er også en bagside af medaljen. Vi kan utroligt nok rejse ud i rummet, en lille computer i lommen og sende penge til hinanden på et par sekunder.

Men et af de store problemer er dog, at vi med al teknologien næsten ikke behøver at tænke selv længere. Teknologien klarer det meste for os, og derfor har vi nok brug for mere hjernegymnastik end tidligere. Det er jeg i hvert fald overbevist om – og så snart jeg sætter mig ned med en lille hjernevrider, føler jeg, at hjernecellerne begynder at vågne.

Det er vigtigt at være frisk i både krop og hjerne!

Netop derfor tænkte jeg, at jeg ville byde jer på et par udfordringer, som med garanti får hjernen til at arbejde i en lille stund.

Ifølge Youtube-kanalen EG Mines er man klogere end gennemsnittet, hvis man løser alle 4 udfordringer  – men uanset om man vælger at tro på den påstand eller ej, er det altid got at stimulere hjernecellerne!

Det handler om at finde symbolet, der stikker ud på forskellige billeder – og til hver opgave har du 10 sekunder. Hvis du bruger længere tid til at finde symbolet, så har du snydt!

Okay, nu starter vi! Held og lykke!

1. Find den åbne hængelås!

Fandt du frem til den åbne hængelås?

Her nedenfor kommer svaret!

2. Find bogstavet G blandt alle 6-tallerne!

Fandt du bogstavet G?

Her nedenfor kommer svaret!

3. Find tallet 609!

Fandt du tallet 609?

Her nedenfor kommer svaret!

4. Kan du finde boomerangen?

Fandt du boomerangen?

Her nedenfor kommer svaret!

Formåede du at løse 2 af udfordringerne? Så tryk på del-knappen for at byde dine venner på et par sjove udfordringer!