Test: Der er en leopard på dette billede – men den er næsten umulig at se: Kan du?

Det er altid spændende og sjovt at udfordre sig selv. Det kan man selvfølgelig gøre på mange forskellige måder – alt fra faldskærmsudspring til at teste nye madopskrifter eller kaste sig over en gåde for at stimulere hjernecellerne.

Jeg vil nu lade dig teste sidstnævnte – for i løbet af de sidste par dage har dette billede cirkuleret rundt på nettet. Her skal du finde en leopard på et billede, der blev lagt på Twitter i sidste uge.

Mange tror først, at det hele er for at tage røven på folk – fordi den store kat er kamoufleret så godt, at den næsten er umulig at finde.

Ifølge Ladbible har en Twitter-bruger lagt dette billede på nettet, og nu vækker det voldsomme diskussioner. Flere mener, at billedkvaliteten er så dårlig, at det er umuligt at finde dyret, mens andre fandt leoparden med det samme.

”Jeg bliver skør”

Personen, der offentliggjorde billedet, skriver, at hun fik det tilsendt af en ven og først troede, at det hele var for sjov. Den store kat var umulig at se.

– Jeg var overbevist om, at det var en spøg… indtil jeg opdagede leoparden. Kan du finde den?, skriver hun ifølge Ladbible.

Facebook/i SEENT it

Udfordringen gik hurtigt viralt.

“Er der nogen, der venligst kan sende svaret til mig. Jeg bliver skør, og bliver med med at kigge på det her”, skriver en Twitter-bruger.

” Det tog mig lang tid – cirka 5 minutter. Den er skjult godt”, skriver en anden.

Kan du se leoparden?

Hvis vi skal være ærlige, tror jeg, at cirka 1% klarer det her uden hjælp. For ja, leoparden er virkelig skjult godt!

Bliver det lettere på denne måde?

Facebook/i SEENT it

Eller sådan?

Facebook/i SEENT it

Kan du se leoparden nu?

Se midt på billedet nedenfor. Selvom kvaliteten er dårlig, tror jeg, at du kan se dyret nu – især hvis du nærstuderer billedet i et stykke tid!

Facebook/i SEENT it

Nu zoomer vi helt ind!

Facebook/i SEENT it

Kan du se leoparden nu? Så tryk på del-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!