Svær test skaber diskussion på internettet: Hvilken kop fyldes først?

Vi kan aldrig få for meget hjernegymnastik. Det har fulgt mig hele livet igennem – og det er et tilbagevendende indslag i min hverdag, som jeg virkelig værdsætter.

I en verden hvor teknologien klarer stort set alt for os, bør vi nok ikke undervurdere denne slags ‘træning’. For jeg er næsten overbevist om, at vi alle kun har godt af at lade hjernecellerne arbejde fra tid til anden!

Netop derfor tænkte jeg, at jeg ville byde jer på lidt hjernegymnastik i dag!

Vi har tidligere skrevet om mange forskellige udfordringer – alt fra optiske illusioner til personlighedstest og frække gåder.

De fleste af vores læsere virker til at værdsætte disse hjernevridere, eksempelvis en gåde, vi havde for et stykke tid siden, hvor man skulle finde ud af, hvilken beholder der først blev fyldt med vand.

Hvilken kop fyldes først?

Derfor tænkte jeg, at vi skulle tage en lignende gåde!

Billedet nedenfor har faktisk skabt vilde diskussioner – næsten skænderier – på nettet. Det virker til, at folk ikke kan blive enige om svaret – og man kan læse flere forskellige kreative løsninger på denne test.

Spørgsmålet er, om du kan finde frem til det rigtige svar?

Her er det vigtigt at have for øje, at flere veje er blokeret – dette er en vigtig detalje. Eftersom det både gælder for kop 4 og 5, tror jeg, at det er kop 6, der fyldes først. Både 1 og 2 har ellers været ganske populære svar.

Hvad tror du – hvilken kop fyldes først? Svar gerne i kommentarfeltet eller del denne udfordring videre til dine venner!