Ser du manden forfra eller i profil? Dit svar kan afsløre noget interessant om din personlighed

Optiske illusioner har drevet gæk med menneskehjernen i flere århundreder. Kunstnere, der tegner eller maler optiske illusioner, har en sjælden evne til at snyde det menneskelige øje på en opsigtsvækkende måde.

Afhængigt af hvem vi er, fanger vores øjne forskellige detaljer på et billede, og det kan snyde hjernen til at se et helt andet motiv, end hvad en anden person ser.

På det seneste er disse optiske illusioner blevet brugt til forskellige personlighedstests. Hvis man ser det ene, har man en bestemt personlighed, og hvis man ser noget andet, har men en anden slags personlighed.

Selve grundtanken med optiske illusioner er at finde frem til, hvordan forskellige personer opfatter omgivelserne, og ifølge denne personlighedstest fortæller den også noget om, hvordan vi er som personer.

Sådanne tests skal man selvfølgelig tage med et stort gran salt, men de er stadig sjove og passer skræmmende nok meget tit.

Hvordan ser du manden på billedet?

Den optiske illusion nedenfor forestiller en mand – men spørgsmålet er, i hvilken retning ser du manden?

Her nedenfor er billedet. Ser du manden forfra eller fra siden? Svaret kommer nedenunder billedet.

Ser du manden forfra

Hvis du ser manden forfra: ser du manden forfra, indikerer det, at du ikke har noget imod at se folk i øjnene. Du er en ligetil, ærlig og meget direkte person, når du kommunikerer. Du har et åbent sind og kan lide at møde nye mennesker.

Du kan dog godt være lidt for hurtig til at dømme andre, da du ikke investerer tid i noget unødvendigt. Det på trods har du et meget positivt syn på mennesker og livet generelt.

Ser du manden fra siden

Hvis du ser manden fra siden: hvis du i stedet ser manden fra siden, tyder det på, at din hjerne først og fremmest fokuserer på mund og næse, hvilket er et tegn på generthed. Du har masser af selvtillid, men holder dig helst i baggrunden ved sociale arrangementer.

Du elsker ikke ligefrem at møde nye mennesker, du foretrækker faktisk at have noge få venner, du har et meget, meget tæt forhold til.

Passer det her på dig? Tryk på del-knappen for at se, om det her passer på dine venner!