Næsten ingen svarer rigtigt på gåden – men kan du løse den?

Menneskeheden har stort set altid udfordret hinanden med gåder af forskellige sværhedsgrader – og det er stadig lige sjovt nu, som da man var barn.

Det er lidt uklart hvorfor, men de fleste, man giver en gåde, bliver grebet af stemningen og lader hjernen arbejde på højtryk for at finde det rigtige svar. Måske skyldes det noget så simpelt, at vores indre konkurrencemenneske elsker gåder.

Derudover er det sundt for hjernen at løse gåder, og det kan hjælpe med at holde den skarp og i topform!

I dag er gåder noget, man ofte forbinder med ‘Fangerne på Fortet’, men hvis man leder lidt rundt på nettet, opdager man hurtigt, at der stadig er masser af sjove og svære gåder.

Fuld fokus påkrævet

Når det kommer til gåder, er det sjældent det åbenlyse svar, der er det rigtige. Ofte skal man tænke lidt ud af den berømte boks for at løse gåden.

Nu skal vi se, hvor god du er til at løse gåder. Her nedenfor finder du en gåde, der har fået folk til at rive sig i håret af ren fortvivlelse.

Hvorfor ikke tvillinger?

Denne gåde er en god måde at teste dine gådeløsningsevner på. Jeg indrømmer blankt, at jeg var nødt til at tænke længe og grundigt, før jeg fandt frem til svaret.

Nuvel – her kommer gåden. Kan du regne dig frem til svaret?

Grinebibelen

Anne fik 2 sønner. De blev født samme time, samme dag det samme år. Men de er IKKE tvillinger. Hvordan er det muligt?

Tænk dig nu godt om! Svaret på gåden finder du under billedet af den tænkende kvinde nedenfor.

Pexels

Svaret: De to drenge udgør 2/3-dele af et sæt trillinger, hvor det tredje barn er en pige! Der med andre ord trillinger!

Prøv nu at udfordre dine venner ved at trykke på DEL-knappen for at se, hvem der er den klogeste af jer!