Næsten ingen kan spotte fejlen på dette billede – men kan du?

Slankekure, gåture, fitness og motion – alt er godt for både krop og sjæl. Men intet gør mig så klar oven i hovedet som en god omgang hjernegymnastik.

Gåder, sudoku, krydsord og lignende har nemlig en helt unik evne til at holde hjernen skarp, og det er også med til at udfordre det indre konkurrenceinstinkt – hvilket kun er sundt og godt!

Især i en tid, hvor teknologien klarer det meste af tænkningen for os, er jeg overbevist om, at det kun er ekstra sundt at stimulere hjernen med analoge udfordringer.

Helt personligt elsker jeg at spille brætspil med min familie og venner, men det her er et rigtig godt alternativ, når man er alene. For det er jo både sjovt og stimulerende at konkurrere mod sig selv.

Mor serverer morgenmad

Følgende billedgåde fandt jeg på nettet tidligere i dag, og ifølge sitet Brightside er det kun 1 af 7, der er i stand til at spotte fejlen på billedet inden for 10 sekunder – og det er netop det, du nu skal gøre.

Billedet forestiller en mor, der serverer morgenmad til sine 3 børn. Derudover er der også en kat på gulvet, men der er noget helt forkert ved billedet.

Nu er spørgsmålet bare, om du kan spotte fejlen på 10 sekunder?

Billedgåden er ikke så nem, når det kommer til stykket. Men hvis du gerne vil have en ledetråd, kan jeg sige så megt, at du skal fokusere på moren, der hælder mælk op til sine børn!

Her er løsningen

Nedenfor giver vi dig det rigtige svar!

Svar: Moren hælder mælk i glassene fra en helt tom kande – det er fejlen!

Svarede du rigtigt? Så tryk på del-knappen for at dele en sjov udfordring videre til dine venner!