Næsten ingen klarer det – kan du finde alle cirkler på billedet?

De fleste elsker at udfordre sig selv og kaste sig ud i udfordringer, som virkelig sætter ens evner på prøve. Det hele bliver selvfølgelig endnu mere spændene, når man kan sammenligne sine resultater med andre.

Vores konkurrenceinstinkt er mange gange stærkere, end man tror!

Måske er det netop derfor, at gåder og optiske illusioner har fascineret menneskeheden i så lang tid. På det seneste har denne slags gåder fået lidt af en renæssance – og er virkelig populære på de sociale medier.

Men man skal ikke klage – for denne form for hjernegymnastik er kun sundt!

På denne svære gåde nedenfor er det virkelig vigtigt, at dine hjerneceller og øjne samarbejder på højtryk. Du skal finde hele 16 cirkler på billedet, hvilket er meget svært for de fleste. I hvert fald til at starte med, da de fleste primært ser forskellige rektangler.

Kan du se cirklerne?

Nicholas Johnson, en australsk forfatter og entertainer, tilstod på sin Facebook-side, at det tog ham hele 30 minutter at løse denne gåde – og hvad jeg har fundet frem til på nettet, så er det åbenbart kun 1 af 7, som formår at løse opgaven med det samme.

Nogle har selvfølgelig brug for mere tid end andre, visse løser opgaven øjeblikkeligt, men generelt er denne illusion virkelig svær at finde hoved og hale på.

Nu er spørgsmålet bare, om du kan finde alle de skjulte cirkler på billedet?

Hvis du har svært ved at finde de 16 cirkler, skal du fokusere på de lodrette linjer mellem rektanglerne!

Kan du nu se, at de lodrette varierer i højden? Nu vil du snart til at finde masser af cirkler på billedet!

Gør dine venner en tjeneste og tryk på del-knappen for at byde dem på lidt hjernegymnastik!