Næsten ingen kan se den nøgne kvinde på billedet – men kan du finde hende?

Hjernens visuelle indtryk kommer fra vores øjne, det er på baggrund af de indryk, at hjernen fortolker alt og danner et billede, der får os til at forstå, hvad vi ser. Det er en utrolig hurtig proces, og nogle gange kan vores hjerne ikke nå at registrere, hvad vores øjne opfatter.

Hvad sker der, når øjet opfatter noget, som det ved første øjekast ikke ser ud til at være? Så bliver man forvirret, og måske er det derfor, at optiske illusioner er så fascinerende.

Nedenfor bliver du præsenteret for en optisk illusion, der har skabt vilde diskussioner – men kan du finde den nøgne kvinde på billedet?

Optiske illusioner sætter virkelig vores sanser på prøve. De viser noget, der ved første øjekast ligner et helt almindeligt billede, men jo mere man undersøger det, desto flere detaljer opdager man.

Smukt kunstværk

Jörg Düsterwal arbejder som kropsmaler, og med hjælp fra dygtige fotografer forsøger de at få menneskekroppen til at gå i ét med naturen. Men er det virkelig muligt? Svaret er et rungende ja, og resultaterne er virkelig fantastiske!

Mange af Jörgs utrolige illusioner er gået virale på de sociale medier – sandsynligvis fordi kun et fåtal kan finde personerne på de smukke naturbilleder.

Find den nøgne kvinde

Er du klar til at teste dit falkeblik? Nedenfor bliver du præsenteret for et fotografi, hvor en nøgen kvinde gemmer sig godt. Nu er spørgsmålet bare – kan du finde hende?

Undersøg billedet grundigt og du skal snart finde hende!

Kan du se hende? Hvis ikke afslører vi svaret her nedenfor.

Der er hun!

Hvis du ikke kan finde den nøgne kvinde, har vi zoomet ind på billedet nedenfor, så du kan se hendes gemmested.

Der var hun!

Fandt du hende uden hjælp? Så kan du give dig selv et velfortjent klap på skulderen, for det er godt gået!

Byd dine venner på en sjov udfordring ved at trykke på DEL-knappen!