Kun 1 ud af 10 kan finde 3 personer på dette billede – kan du?

Optiske illusioner og hjernevridere er altid utroligt fascinerende, da de virkelig udfordrer samspillet mellem øjne og hjerne. Derudover kan det være spændende at udfordre andre i denne lille disciplin for at finde ud af, hvem der kan løse udfordringen hurtigst.

Gennem årene har vi set mange interessante tests i forskellige afskygninger på nettet. Det har handlet om alt, fra hvor mange tigre man ser på et billede til om man kan finde den skjulte hest.

Find 3 personer

Men den optiske illusion nedenfor er dog en af de sværeste, jeg længe har set. Her går det i sin enkelthed ud på, om du kan finde 3 personer på billedet! Kan du?

Fotokilde: Guff

Okay, du har med garanti allerede spottet de to personer, som står ved siden af hinanden ved vandet lidt til højre nedest på billedet.

Fotokilde: Guff

Men den tredje person er virkelig svær at finde. Se nøje efter og tænk!

Her er svaret

På næste billede finder du svaret, men lad nu være med at springe over, hvor gærdet er lavest. En lille ledetråd er at se på grenene øverst på billedet!

Fotokilde: Guff

Fotokilde (alle): Guff

Billedet “skjuler” altså en baby – hvilket også er den tredje person på billedet!

Jeg indrømmer blankt, at jeg ikke selv kunne finde barnet – selom jeg sad og gloede på billedet i flere minutter.

Efter at have undersøgt det lidt på nettet står der flere steder, at kun hver tiende person, som giver sig i kast med denne illusion, klarer den. Hvorvidt det er korrekt eller ej er svært at sige, men jeg synes trods alt det er en klar indikation på, hvor svær den er!

Nu hvor man ved – og har set – svaret, er det dog yderst frustrerende, at man ikke klarede at løse denne lille hjernevrider!

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på lidt hjernegymnastik!

Men sørg nu for at DELE udfordringen med dine venner!