Kun 1 af 5 danskere kan se hvilken hånd, der “stikker ud” – men kan du?

I takt med den teknologiske udvikling er det kun sundt at finde nye, sjove og simple måder til at stimulere hjernen. For ellers kan man nemt blive fanget ved computeren på jobbet, hvorefter man ender på sofaen foran fjernsynet, når man kommer hjem.

Derudover skader det ikke med lidt hjernegymnastik i ny og næ, og jeg synes også, at det jeg føler mig lidt friskere i hovedet, efter jeg har ladet hjernen arbejde i en stund. Det gælder i særdeleshed, når jeg kaster mig over forskellige gåder og udfordringer, som ligeledes er meget sjove.

Mange gange, når man skal løse en gåde eller udfordring, skal man virkelig få samarbejdet mellem hjerne og øjne til at gå op i en højere enhed. For ofte handler det om at finde en skjult eller gemt detalje – og disse former for billedgåder kan virkelig drive en til vanvid.

Du har 10 sekunder

Derudover er der også mange detaljer, som kan fascinere os mennesker – og livet behøver heller ikke at være for nemt hele tiden. Derfor tænkte jeg, at jeg her nedenfor ville byde dig på 2 billedgåder, som jeg næsten er overbevist om, at du skal kæmpe lidt for at løse!

Ifølge Youtube-kanalen EG Mines er det kun 1 af 5, der svarer rigtigt i første forsøg – og det kan jeg faktisk godt forstå. For her skal man virkelig have et øje for detaljer, og det er det ikke alle, der har!

Billedgåderne går i sin enkelthed ud på at finde symbolet, der skiller sig ud fra de andre! Den første gåde handler om at finde en hånd, der er lidt anderledes i forhold til de andre!

Kan du finde hånden, der “stikker ud” på 10 sekunder?

Fandt du frem til den rigtige løsning? Husk på, at ikke alle er i stand til at svare rigtigt, men her nedenfor redegør vi for svaret!

En af hænderne har ikke samme mellemrum mellem fingrene som de andre, og det er altså hånden inde i den røde cirkel, der stikker ud i forhold til de andre!

Vi tager endnu en gåde!

På billedgåden nedenfor skal du finde et par, der skiller sig ud fra de andre? Kan du det på 10 sekunder?

Fandt du frem til det par, der stikker ud? Husk på, at ikke alle er i stand til at svare rigtigt, men her nedenfor redegør vi for svaret!

Et af parene er altså to kvinder – mens alle de andre består af en mand og en kvinde!

Klarede du nogle af gåderne? Så tryk på del-knappen for at byde dine venner på et par sjove udfordringer!