Kun for genier: Kan du se, hvad der gemmer sig på billedet?

Små udfordringer i hverdagen er vigtige for os menneske, det er ikke sundt bare at køre i den samme gamle rille hver dag. Vores hjrne har brug for mere stimulans end det.

Hjernegymnastik er ikke kun fantastisk tidsfordriv i hængekøjen her i disse ferietide, det giver også hjernen lidt tiltrængt motion. Det er lettere at koncentrere sig, og oftest føler man, at man tænker lidt klarere efter et par gåder.

Udfordringen nedenfor har forvirret mange, og nu skal vi se, om du kan løse den!

Optiske illusioner har fascineret mennesket siden urtiden. Der er noget specielt ved at sidde og stirre på et motiv og opdage mere og mere, jo længere man kigger på det.

Hvad skjuler sig på billedet?

Dagens udfordring er netop en optisk illusion. Det er nu din opgave at se, hvad der skjuler sig på billedet. Om du kan, afhænger af flere forskellige faktorier – blandt andet dit syn, afstanden, man betragter billedet fra, og hvor god ens hjerne er til at registrere detaljer.

Med andre ord – man skal være virkelig dygtig for at kunne klare udfordringen!

Er du klar? Her kommer billedet!

Kan du se, hvad det er? Det er som sagt rigtig svært at se, hvis du ikke registrerer det med det samme, så tag dig bare god tid.

Hvis du efter et stykke tid stadig ikke kan se, hvad det er, kan vi give dig en lille ledetræd: det er et dyr, der skjuler sig på billedet.

Her nedenfor giver vi dig svaret.

Her er svaret

Har du fundet det skjulte dyr? Hvis ikke kommer svaret her.

Der! Det var en sød panda, der som sagt ikke var let at se, men ny føles det meget indlysende, ikke sandt?

Tryk nu på DEL-knappen for at byde dine venner på en sjov udfordring!