Kan du finde den helt nøgne kvinde på dette billede?

Kan du finde den helt nøgne kvinde på dette billede?

Når vores øjne bemærker noget, sender de signaler til hjernen, som så fortolker indtrykket. Først derefter får vi et billede af, hvad vi kigger på.

Dette går utrolig hurtigt, og nogle gange kan hjernen ikke nå at følge med i, hvad øjet opfatter.

Hvad sker der så, når øjet opfatter noget, der ikke helt er, som det ser ud til ved første øjekast? Så bliver man forvirret, og det er nok derfor, at optiske illusioner har fascineret os mennesker stort set altid.

Her nedenfor finder vi en optisk illusion, som virkelig har skabt reaktioner – men kan du finde den nøgne kvinde på billedet?

Et kunstværk

Jörg Düsterwald arbejder som bodypainter/kropsmaler, og forsøger ved hjælp af dygtige fotografer at få menneskekroppen til at gå i et med naturen.

Men er det virkelig muligt? Svaret er et stort og rungende ja – og resultaterne er helt mageløse!

Mange af Jörgs utrolige illusioner har spredt sig som en steppebrand på nettet – formentlig fordi kun en brøkdel formår at finde de personer, som gemmer sig på de smukke naturbilleder.

Kan du se den nøgne kvinde?

Nu skal vi teste, om du kan “løse” et af disse kunstværker. Herunder finder du et fotografi, og der gemmer sig en nøgen kvinde et sted på billedet – kan du finde hende?

Undersøg stranden nøjsomt, så kan det være, at du kan skimte kvinden.

Fandt du hende? Hvis ikke giver vi dig svaret her nedenfor.

Her er den nøgne kvinde

Hvis det ikke lykkedes dig at finde den nøgne kvinde, kommer billedet her igen, men med en rød cirkel, der afslører, hvor hun gemmer sig.

Der var hun! Og ja, det var lettere sagt end gjort at finde hende!

Her kan du se lidt mere baggrund om kunstværket!

Fandt du hende? Så giv dig selv et velfortjent skulderklap! Og tøv ikke med at trykke på DEL-knappen for at udfordre dine venner!