Hvor mange ansigter er der på billedet? Kun de færreste svarer rigtigt

Optiske illusioner og gåder har fascineret menneskeheden i århundreder. Dog i mange forskellige former – i dag står computere og teknik bag de fleste af disse skabelser, mens det før i tiden nok mere var tilfældigheder og naturens kræfter.

Men uanset hvad er det altid meget spændene at stirre på et billede med et bestemt motiv og vide, at der skjuler sig noget mere eller andet foruden det åbenlyse.

På det seneste har denne slags udfordringer også fået lidt af en renæssance på nettet. Man ser dem stort set overalt – og de fleste deler flittigt udfordringerne videre for at udfordre deres venner.

Denne slags tests kan handle om alt fra at forsøge at se, hvor mange tigre der er på et billede til at finde et bestemt ord blandt en masse bogstaver. De kommer ganske enkelt i mange forskellige varianter, der sætter vores hjerne eller syn på prøve.

Selv nogle kunstværker indeholder faktisk mere end det, man ser ved første øjekast. Et godt eksempel er maleriet nedenfor – og jeg kan næsten garantere, at du ikke er i stand til at finde frem til, hvor mange forskellige ansigter der er på billedet.

Flertallet er ikke i stand til at finde frem til det rigtige svar, og det er kun sølle 1 af 10, der svarer rigtigt med det samme. Jeg ved ikke, hvordan man er kommet frem til det, men flere store sites oplyser samme tal.

Nu er spørgsmålet bare, hvor mange ansigter er du i stand til at finde på billedet?

Det er virkelig vigtigt at være tålmodig og undersøge billedet grundigt. Antallet af skjulte ansigter er langt højere, end jeg først troede. Da jeg første gang undersøgte billedet lidt hurtigt, fandt jeg 4 ansigter. Men det viste sig åbenbart, at jeg ikke engang havde fundet halvdelen.

Her er den rigtige løsning

Er du klar til at finde ud af, hvad det rigtige svar er?

Der er hele 9 ansigter på billedet!

Her nedenfor giver jeg dig løsningen!

Tøv ikke med at trykke på del-knappen for at udfordre dine venner!