Hvad ser du først på billedet? Simpel test afslører hvordan du har det lige nu - inderst inde

Hvad ser du først på billedet? Simpel test afslører hvordan du har det lige nu – inderst inde

Hvis nogen spurgte dig, hvordan du har det lige nu – hvad ville du så svare?

Netop du er der mange forskellige personlighedstests i omløb på netop, der hævder at kunne afsløre noget om ens personlighed. Man skal selvfølgelig tage dem med en gran salt, men det på trods er det meget sjove, og ofte stemmer de også overens med sandheden.

Denne simple test skulle eftersigende kunne afsløre, hvordan du har det helt ind i sjælen lige nu – det afgænger af hvilket motiv, du ser først.

Ens humør og sindstilstand varierer selvfølgelig, da der er mange forskellige faktorer, der spiller ind. Hvor i livet man er, hvilke mennesker, man omgiver sig med, hvordan man sover, spiser og motionerer osv.

Hvad ser du først på billedet?

Her nedenfor finder du et billede, der er en såkaldt optisk illusion. Billedet er lavet på en måde, som skal snyde øjet og indeholder to tydelige motiver.

Ifølge testen, man sagt skal tage med et gran salt, kan det første motiv, du ser, afsløre noget om, hvordan du har det lige nu.

Her kommer billedet – ser du en kvinde eller et kranie?

Forklaringen kommer nedenfor.

Ser du et kranie først?

Hvis du først ser et kranie, har du en indre styrke, og du er klar til at møde de udfordringer, som livet kaster i hovedet på dig. Du har store lederevner, som hjælper dig med at fuldføre de opgaver, du har fået.

Ser du en kvinde først?

Hvis du først ser en sammenkrøbet kvinde, har du det lige nu lidt dårligt rent selvtillidsmæssigt. Du har store problemer med at tage beslutninger, og holder dig helst for dig selv, da du er bange for, at beslutninger indebærer store forandringer i dit liv. Du ville få det godt ved at hanke lidt op i dig selv og have modet til at tro på dine egne beslutninger. Tag initiativ og være ligeglad med, hvad andre mener og tænker – du er kreativ og løsningsorienteret!

Passer det her på dig?

Tryk nu på del-knappen for at se, hvordan dine venner har det!