Der er noget galt med billedet af kvinderne, men kun 1 ud af 10 opdager det i første forsøg

For lidt over en uge siden skrev vi en artikel om en gruppe unge kvinder i bikinier, som har fået stor opmærksomhed på nettet. Mange havde svært ved at forstå, hvad der var galt med billedet.

Dette fik nogle læsere til at indsende et andet billede, som også har sat griller i hovedet på folk i mange år – og nu er spørgsmålet bare, om du kan se, hvad der er galt med billedet!

Billedet nedenfor forestiller tre kvinder, der sidder og slapper af på en bænk en solskinsdag. Det virker egentlig meget tilforladeligt og normalt, men der er noget fuldkommen galt. Kan du se, hvad det er?

Jeg troede først, at det var noget i baggrunden, der stak fuldkommen ud. Derfor søgte jeg også længe efter en svævende mand, UFO eller noget lignende. Men svaret er åbenbart mere overkommeligt og jordnært end det.

For at gøre det hele lidt nemmere, vil jeg gerne give jer en ledetråd. For det mystiske ved billedet har nemlig noget med bænken at gøre.

Fokuser på bænken…

Har du regnet det ud?

Hvis ikke, så får du svaret her. Kvinderne sidder nemlig slet ikke på bænken, da der ikke er en siddeplanke! Der er kun en skygge, hvilket betyder, at en lidt kreativ person med photoshop har fjernet siddeplanken.

Fandt du selv frem til svaret? Tror du, at dine venner kan opdage fejlen?

Så del artiklen for at udfordre dem!