Få danskere kan finde katten blandt uglerne på under 20 sekunder

At sidde ved køkkenbordet eller i lænestolen og løse lidt hjernegymnastik er en vaskeægte weekendklassiker. Man har sin kaffekop, kuglepen og avis, mens man sidder og løser krydsord eller sudoku.

Men med internettets indtog er man ikke længere begrænset til avisens hjernevridere. For nu kan man finde et utal af sjove udfordringer på nettet, og en af dem finder du nedenfor.

Alle er klar over, at det er vigtigt at holde kroppen i gang med regelmæssig motion, og at man skal spise sundt for at holde sig i form og sund. Men faktum er, at det er mindst lige så vigtigt at træne hjernen for at få et langt og sundt liv.

Man bruger selvfølgelig hjernen stort set hele tiden, men det er ikke altid, at man aktiverer hjernecellerne med hjernegymnastik.

Fuld koncentration påkrævet

Dagens hjernevrider er ikke et regnestykke eller gåde. Den handler ganske enkelt om at finde en bestemt detalje på et billede. Det lyder nemt, men detaljen er godt skjult, og hvis du ikke koncentrerer dig, bliver det meget svært.

Kan du finde katten?

Okay, er du klar til dagens udfordring? Her nedenfor finder du et billede med mange ugler. Men et eller andet sted på billedet er der en kat. Nu er det din opgave at finde katten – på under 20 sekunder.

Fandt du katten? Det er ikke nemt, men den burde kunne findes, hvis man virkelig koncentrerer sig.

Svaret

Det er fuldt ud acceptabelt, hvis du ikke fandt katten på under 20 sekunder, det er langt fra de færreste, der kan.

Her nedenfor kommer svaret.

Der var den! Fandt du den? I så fald tillykke! Tryk nu på DEL-knappen for at udfordre dine venner!