En helt nøgen kvinde gemmer sig på dette smukke billede – men kun de færreste kan se hende

Så snart vores øjne registrerer noget, sender de signaler til hjernen, der fortolker indtrykkene. Det går utroligt hurtigt, faktisk så hurtigt, at vi knap nok selv forstår det.

Men hvad sker der, når øjet opfatter noget, som måske ikke er helt, som det ser ud til at være ved første øjekast? Så bliver man forvirret, og det er nok derfor, at optiske illusioner har fascineret mennesker i århundreder.

Optiske illusioner sætter virkelig hjernen på prøve. De viser noget, der ved første øjekast ligner et helt almindeligt billede. Men jo mere man ser på billedet, desto flere detaljer opfatter man.

Her nedenfor bliver du introduceret for nogle optiske illusioner, der er skabt med kropsmaling – hvor mange personer kan du finde?

De bedste illusioner synes jeg personligt er sådan nogle, som man kan finde på rigtige billeder. Da jeg første gang så tyske Jörg Düsterwalds arbejde, blev jag faktiskt helt betaget.

Utrolige kunstværker

Jörg Düsterwald arbejder som kropsmaler og ved hjælp fra dygtige fotografer, forsøger de at forene den menneskelige krop med naturen.

Men kan man virkelig få mennesket og naturen til at “gå i ét”? Svaret er et rungende ja – og resultatet er helt mageløst!

Mange af Jörgs utrolige illusioner har spredt sig som en løbeild på nettet – sandsynligvis fordi det bare lykkes en brøkdel at finde menneskerne på disse smukke naturbilleder.

Nu skal vi teste, hvor skarpt dit falkeblik er. Herunder følger en masse fotografier, hvor der skjuler sig en nøgen kvinde et sted på billedet – kan du finde hende på disse fantastiske fotos?

Ser du kvinden blandt stammerne?

Kig grundigt på træstammerne, så vil du snart kunne skimte kvinden.

Hvor er kvinden?

Her har vi et smukt efterårsbillede, men en kvinde har gemt sig et sted. Hvor?

Hvis du ikke ser hende, så bliver det måske nemmere her.

Hvor er kvinden blandt stenene?

Nu hvor du har forstået, hvordan det fungerer, kan du finde kvinden, som skjuler sig på det her billede?

Nøgen kvinde blandt blade

Næste værk er en smuk busk med efterårsblade i forskellige, varme farver. Men der er også en skjult kvinde, ser du hende?

Vidunderlig efterårssol

Jörg kan godt lide at arbejde med temaet efterår, hvilket jo er meget taknemmeligt, da efteråret er så utroligt smukt.

Kig bare på det her billede for eksempel. Kan du finde den skjulte kvinde her?

Helt mageløse billeder! Det er utroligt, hvordan man ved hjælp af lidt kropsmaling og et kreativt sind kan snyde hjernen på denne måde!

Fandt du nogle af kvinderne? Så kan du give dig selv et velfortjent klap på skulderen, godt gået!

Nu kan du udfordre dine venner ved at trykke på DEL-knappen!