Denne illusion fascinerer tusindvis: Kan du finde 3 personer på billedet?

Optiske illusioner har tryllebundet mennesker i evigheder. Præcis som med krydsord og andre sindrige opfindelser er det vældigt underholdende og god hjernegymnastik.

Dette billede har efterhånden givet tusindvis hovedbrud i mange år. For selv om man leder længe og grundigt, er det næsten umuligt at finde frem til det rigtige svar på gåden: “Kan du finde 3 personer på billedet?”

For selvom det ikke virker til det ved første øjekast, skjuler der sig altså hele 3 personer på tegningen nedenfor.

Tror du mig ikke? Så tag selv et nærmere kig på tegningen. Hvor mange mennesker ser du?

Det er meget tydeligt at se parret, der står og kigger ud over havet. Det er altså to personer. Men kan du se flere på billedet? Jeg anbefaler, at du tager et nærmere kig og tænker lidt “ud af boksen”. For der skjuler sig faktisk endnu en person på billedet.

Har du fundet frem til den sidste person på billedet? Hvis det ikke er tilfældet, giver jeg dig den rigtige løsning her nedenfor!

Men før du smugkigger på svaret, anbefaler jeg, at du skal lægge ekstra godt mærke til grenene på træet.

Kan du se, hvad de danner?

Foruden parret er der altså også en baby på billedet. Er det ikke fascinerende? Det er virkelig utroligt, at vores hjerner kan spille os et puds nogle gange.

Jeg har ikke noget imod at indrømme, at jeg ikke formåede at finde alle tre personer på billedet, selvom jeg sad og stirrede intenst på det i flere minutter. Efter at have søgt lidt rundt på nettet, har jeg fundet frem til, at det er cirka 1 af 10 personer, der giver sig i kast med denne illusion, der rent faktisk finder alle tre personer.

Hvorvidt det er sandt eller je, er svært at sige med nøjagtighed. Men jeg synes, at det er en klar indikation på, at det her er meget svært! Jeg viste illusionen til flere af mine kolleger, og ingen af dem fandt barnet, før jeg fortalte dem, at de skulle kigge på grenene.

Tøv ikke med at dele denne udfordringe med dine venner – mon de er i stand til at finde tre personer på billedet?