De færreste danskere kan finde fejlen på billedet: Kan du?

Jeg kan ganske enkelt ikke få nok af sjove gåder, hvilket faktisk har fulgt mig siden min barndom. Derfor er jeg også overbevist om, at jeg bliver ved med at teste mig selv med forskellige gåder og hjernegymnastik i flere år fremover, da det er en klokkeren form for afslapning samt godt for hjernen.

Hver gang mine børn kommer på besøg, forsøger jeg ihærdigt at få dem til at interessere sig for sådan noget. Det kan være alt fra fascinerende illusioner til svære gåder eller regnestykker.

Selvom de unge i dag foretrækker at sidde med deres mobiltelefoner, så lykkes det mig faktisk nogle gange at give sig i kast med en lille gåde af en slags.

I en verden, hvor teknologien næsten klarer det hele for os, er jeg overbevist om, at det kun er sandt at aktivere hjernecellerne med forskellige udfordringer!

Denne lille billedgåde faldt jeg over, da jeg surfede rundt på nettet tidligere i dag. Jeg fandt den på hjemmesiden didyouknowpage.com, og var nødt til at tænke mig godt og grundigt om, før jeg fandt det rigtige svar. Det er åbenbart kun 1 af 5, der finder frem til det rigtige svar med det samme – så med andre ord er gåden ikke nem!

Der er noget galt på billedet

Billedet forestiller en lille landejendom på landet. I baggrunden er der bakker og enge, mens man ved huset blandt andet ser et hegn, en stenmur og flere træer. Men der er noget galt på billedet – og nu er din opgave at finde ud af hvad!

Så tænkt dig godt om. Du begynder uden ledetråde!

Kan du finde fejlen på billedet?

Hav i tankerne, at kun 1 af 5 svarer rigtigt med det samme, så gåden er svær.

Som en ledetråd kan jeg afsløre så meget, at du bør kigge i nærheden af skorstenen samt et af de højeste træer.

Men hvis det ikke hjalp, så afslører jeg svaret nedenfor!

Det rigtige svar er altså, at det det ser ud til at blæse kraftigt fra to forskellige retninger. Røgen fra skorstenen blæser til højre, mens det højeste træ blæser til venstre, hvilket jo er umuligt!

Tryk på del-knappen for at byde dine venner på lidt hjernegymnastik!