Billedet af gården forvirrer mange – men kan du se, hvad der er galt?

I dag lader vi meget af den moderne teknologi tage sig af vores tænkning. Det er der selvfølgelig intet galt med, teknologien har hjulpet os meget. Men det er også vigtigt at huske, at vores hjerne også har brug for stimulering.

Vi bruger selvfølgelig hjernen hele dagen, men det gælder primært forskellige opgaver på arbejdspladsen og i hjemmet. Det er ofte vanetænkning, og udfordrer ikke hjernen specielt meget.

Netop derfor kan det være sundt med lidt hjernegymnastik. Hvor man virkelig lader hjernecellerne arbejde, og man føler sig ofte lidt mere kvik bagefter – hvilket altid er skønt!

Gåder er en perfekt form for afslapning, som også er sundt for hjernen.

Svær billedgåde

Denne lille billedgåde faldt jeg over, da jeg surfede rundt på nettet tidligere i dag. Jeg fandt den på hjemmesiden didyouknowpage.com, og var nødt til at tænke mig godt og grundigt om, før jeg fandt det rigtige svar.

Det er åbenbart kun 1 af 5, der finder frem til det rigtige svar med det samme – så med andre ord er gåden ikke nem!

Kan du finde fejlen på billedet?

Billedet forestiller en lille landejendom på landet. I baggrunden er der bakker og enge, mens man ved huset blandt andet ser et hegn, en stenmur og flere træer. Men der er noget galt på billedet – og nu er din opgave at finde ud af hvad!

Så tænkt dig godt om. Du begynder uden ledetråde!

Kan du finde fejlen på billedet?

Hav i tankerne, at kun 1 af 5 svarer rigtigt med det samme, så gåden er svær.

Som en ledetråd kan jeg afsløre så meget, at du bør kigge i nærheden af skorstenen samt et af de højeste træer.

Her er svaret

Hvis det ikke hjælper, giver vi dig svaret her nedenfor.

Det rigtige svar er altså, at det ser ud til at blæse kraftigt fra to forskellige retninger på billedet. Røgen fra skorstenen blæser til højre, mens det højeste træ tydeligt blæser til venstre! Hvilket burde være umuligt!

Svarede du rigtigt?

Så tryk på DEL-knappen for at sende en sjov udfordring videre til dine venner!